Джулия Робъртс: Гордея се, че се грижа за семейството си!

Актрисата не е домакиня, но и да беше, нямаше да се срамува
Обновена: 13 ное 2013 09:09 | 13 ное 2013 07:53,
3
Джулия Робъртс: Гордея се, че се грижа за семейството си!
Снимка: сп. Marie Claire

Джулия Робъртс е от жените Холивуд, на които младите актриси с могат да завидят. И не защото е неземната красавица, а защото има невероятен талант и излъчване на екран. Дамата неслучайно е носителка на „Оскар" за ролята си в лентата „Ерин Брокович". Ала докато за много нейни колежки това е още блян, Робъртс разкрива в новия брой на Marie Claire USA, че има далеч по-ценни неща от статуетката.

Ето и какво още казва Джулия в медията:

За кариерата си: Мисля, че причината, поради която се наслаждавам на кариерата си е, защото винаги съм знаела (дори, когато съм го правила, за да си платя сметките), че ще се получи. Нещата, които са правилни за мен, просто идват при мен във времето, в което ме интересуват и имам капацитета да ги разбера и да ги направя.

За социалните медии: Те са като захарен памук - изглеждат много привлекателни и не можеш да им устоиш, а после свършваш с лепкави пръсти. И всичко трае няколко мига.

За това, че не търси в Google: Има голяма вероятност да колабирам, ао го правя. Има една анонимност, която кара хората да се чувстват защитени от омразата. Обичам старомодния юмручен бой, когато хората са вбесени един на друг. Мисля, че ако наистина си ядосан, трябва да има борба, а след това да си пускаш лакеите в атака.

За шансовете си за „Оскар": Вижте, всеки актьор иска да спечели „Оскар". Но това не означава, че можеш да моделираш нещата около себе си, така че да се получи. Това е невъзможно! Сега, когато вече съм пораснала и ценя други неща, които въплъщават идеята ми за радост и пълнота, ако нещо подобно (печелене на Оскар) ми се случи отново, ще реагирам по съвсем различен начин.

За уменията ѝ да създава диалог: Бях много по-добра в това. Сега работя два пъти по-здраво, за да запомня половината.

За гордостта, с която се грижи за семейството си: За мен това е привилегия и чест да готвя по три ястия дневно за семейството си. Трябва да се гордееш с това, че се грижиш за семейството си.

За благотворителната ѝ работа с Хилари Клинтън: Интервюирала съм Хилар Клинтън, която се превърна в мой личен герой, заради качествата ѝ на майка, жена и хуманността ѝ.

Снимки от фотосесията може да видите в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
среща преди 10 години
С Джулия се срещнахме лятото. Аз бачках на строеж в Ямбол, а тя беше влязла в Маниата да си купи АНЦУГ - избра си един зелен шушляк, лелката го притегли- излезе 4 лева. Аз са напраох на туз и и го взех после я поканих на обяд удома. Не можах да повярвам - прие. Запрашихме със стария ми Кадет към удома а хазяйна като я видя направо припадна в доматите ... Беше уникална вечер, гушках я много в родопските одеала след солиден пир със сърми и зеле под асмата....но за залост на следващия ден си замина
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
gordeela se .pf bob s kokal mojesh li da pravish, kakvo togava se gordeesh
1
5
 
7
 
! Отговори
Христо преди 10 години
Удриииий по дупето...

Спонсорирани публикации