Лиъм: Не съм с никоя жена в момента

Актьорът отрече да има връзка с Ейза Гонсалес
13 ное 2013 13:29,
3
Лиъм: Не съм с никоя жена в момента
Лиъм Хемусърт, Снимка: Reuters

Актьорът Лиъм Хемсуърт обяви, че не е обвързан и че слуховете за романса му с Ейза Гонсалес не са истина. Малко след като скъса с Майли през септември тази година, медиите приписаха на австралиеца връзка със знойната мексиканка. Русият красавец обаче нито веднъж не потвърди информацията. Всъщност той сподели наскоро: „Нямам дама до себе си в момента".

Една от коментираните причини за раздялата му със Сайръс бе, че тя е прекалено провокативна и вреди с изявите си, както на връзката им, така и на имиджа му. Но Хемсуърт не си позволява да се изказва негативно за бившата си годеница, а точно обратното. Той я подкрепя вербално, дори вече да не са заедно. „Много се радвам за нейните успехи", заяви актьорът, цитиран от Daily Mail.

По-рано източник разкри пред сп. Life & Style, че австралиецът бил влюбен в Ейза, след като прекарал една нощ с нея. „Те се срещнаха в нощен клуб и после прекараха нощта заедно. Ейза твърди, че са влюбени. Помежду им нещата се случват наистина бързо", бяха думите на информатора.

Новината, че той е продължил напред, се потвърди и от поведението на бившата му изгора. По време на изпълнението на хита си Wrecking Ball Майли Сайръс почти се срина на сцената, погълната от тъжни емоции. А изявата ѝ бе точно в седмицата, когато гръмна клюката, че Лиъм има друга жена.

Ето, че Майли може да си отдъхне, защото все още има шанс да придума Хемсуърт за още един шанс. Миналата седмица стана ясно, че тя му е написала любовно писмо, в което го моли за среща и се извинява за всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
22
 
! Отговори
Социаглист преди 10 години
А с мъж някой не си ли?

Спонсорирани публикации