На гости у Клеър Дейнс и Хю Данси

Вижте апартамента в Сохо, в който актьорската двойка живееше досега
24 ное 2013 08:08, Теодора Драгоева
0
На гости у Клеър Дейнс и Хю Данси
Снимка: zillow.com

Клеър Дейнс ("Ромео и Жулиета") и Хю Данси ("Тайните на Беки Б.") наскоро са успели да продадат своя апартамент в Сохо, Ню Йорк за 6 милиона щатски долара.

Американската актриса от хитовия сериал "Вътрешна сигурност" (Homeland) и нейния британски съпруг пуснаха жилището на пазара на недвижими имоти миналата година, след като се сдобиха с дете, но чак сега успяха да си намерят купувач. Говори се че семейството вече се е преместило да живее в по-просторно жилище в Манхатън, което е по-подходящо за отглеждането на техния едногодишен син Сайръс.

Колкото до елегантния дом, който ви представяме, той е собственост на 33-годишната Клеър от 1998 година насам и тя сигурно ще има известна носталгия по него. Елегантният апартамент разполага с три спални и три бани. Сградата е построена през 1882 г., което е причина жилището да има високи тавани с дървени греди и открити тухлени стени.

Дейнс, която има две награди "Златен глобус", е обзавела апартамента в топли цветове и е създала една наистина уютна атмосфера. Най-атрактивната част от обзавеждането е големият хамак в центъра на дневната.

Вижте снимки на жилището в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари