Кийра Найтли: Деактивирах профила си в Twitter 12 часа, след като го създадо

Британската говори за негативното си отношение към социалните медии в новия брой на Harper's Bazaar
31 дек 2013 18:52,
8
Кийра Найтли: Деактивирах профила си в Twitter 12 часа, след като го създадо
Снимка: сп.Harper's Bazaar

Twitter може да бъде удобна арена за самореклама, но Кийра Найтли признава, че е била част от тази социална мрежа точно 12 часа, след което е деактивирала профила си. 28-годишната актриса и преди е споделяла негативното си отношение към социалните медии, където „разделението между фенове и знаменитости е замъглено и неясно".

Освен за него тя обсъжда с новия брой на списание Harper's Bazaar, Великобритания (февруари/2014) и детайли за своя брак, за работата си и за отношението си към феминизма.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата:

За социалните мрежи:

"Те ме карат да се чувствам така, сякаш отново съм в училище и пак съм аутсайдерът, който стои в сянката на популярните си съученици. Не искам да звуча надменно, но деактивирах профила си в Twitter само след 12 часа."

За това, че все още се бори в доминирана от мъжете индустрия:

"Аз отивам на работа в 5:30 сутринта и знам, че вероятно няма да се прибера до девет часа вечерта. Повечето от мъжете-актьори, с които работя, ми споделят, че когато се приберат след снимки, съпругата им ще се е погрижила за всичко у дома, ще е сложила вечерята и т.н., а аз няма да мога да направя това. Яд ме е, че не се замислих по този въпрос преди пет години."

За успеха в Холивуд:

„Все още смятам, че интересните и хубави главни женски роли са по-малко от мъжките. Изразходих толкова много време от живота си в съмнения относно собствените си възможности и талант. Може би, ако не го бях правила, сега щях да съм стигнала още по-далеч в кариерата си."

За отношението ѝ към феминизма:

"Когато някоя жена спомене думата феминизъм и всички ѝ казват да млъкне. Някак си феминизмът стана мръсна дума. Аз също не го разбирах дълго време, но все по-често се замислям за равенството между половете."

Вижте снимките на Кийра в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
фараж преди 10 години
А-Н-О-Р-Е-К-С-И-Я
2
2
 
1
 
! Отговори
maora преди 10 години
Boli me angrenaja za taz bezgruda krava.....
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напили сте се вече... не знам коя поред овина с правописни грешки и изядени букви чета. Оставете писането за 2-ри Януари ...