Чарлийз Терон ще осиновява второ дете

Актрисата още не е решила от коя страна ще си избере дете
2 яну 2014 11:39, Мария Дуковска
2
Чарлийз Терон ще осиновява второ дете
Снимка: Splash news
Чарлийз Терон планира отново да осинови дете. Актрисата вече има едно момченце, което осинови през 2012 г., но сега е решила да предприеме стъпки по взимането на още едно дете.
 
Според източник на списание „Нешънъл Инкуайрър“: „Чарлийз признава, че има много неща, през които трябва да мине, но тя много иска Джаксън, синът ѝ да има малък брат. Тя ще започне процеса по осиновяване още веднъж веднага след Нова година. Тя иска Джаксън да има брат, който обаче не е 4 или 5 години по-малък, а да растат заедно.“
 
Южноафриканската актриса все още не е решила от коя държава ще осинови дете и дали второто дете също ще бъде от африкански произход.
 
Източникът на списанието допълва, че Терон не е решила откъде ще осинови детето, но има голяма вероятност то да е от Южна Африка.
 
Чарлийз осинови Джаксън през 2012 г., като няколко пъти е споделяла в интервюта, че винаги е искала да го направи. Дори е разказвала как майка ѝ е открила нейно писмо като дете, в което малката Чарлийз е написала: „Моля те, би ли ме завела до сиропиталище, за да мога да си осиновя бебе?“, което според актрисата е знак, че тя винаги е искала да осинови дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
ИТ преди 10 години
Жалко,че няма да остави гените си в собствено поколение. Такава невероятна красавица!