На бал като Галена

Фолк певицата зарадва абитуриентките с модна линия
17 яну 2014 12:05, Мария Дуковска
6
На бал като Галена
Снимка: Георги Андинов за G Spot

На Запад много певици решиха да излязат извън рамките на музикалната индустрия и да се занимават и с мода и красота. Риана направи своя модна линия, Бионсе пуска парфюм след парфюм, а линията на Мадона и дъщеря ѝ - Material Girl от години вече печели овации. Ето че и у нас някои дами от музикалния бранш решиха да се пробват като дизайнерки.

В скорошно интервю по телевизия "Планета" попфолк певицата Есил Дюран издаде, че е оставила на заден план певческата си кариера, за да се занимава с мода, а актуалната ѝ колежка Галена вече пусна своята модна линия.

Изпълнителката на „Тихо ми пази" написа във Facebook, че много се гордее с линията G Spot, която предлага официални рокли и дори такива за абитуриентки. Дамата сподели следното в мрежата: „Щастлива съм да ви представя първата колекция на G Spot с официални рокли, изключително ориентирани към бъдещите абитуриентки. Целта на екипа ни беше да покажем нашата визия за това как трябва да изглежда една млада дама в нощта на своя бал. Сигурна съм, че в нашите рокли вие ще бъдете "Кралицата на бала!".

Рекламните кадри са с участието на Галена и моделите Стефан (Ivet Fashion) и Мартин (Visages), които позират в изискани костюми до поп фолк дивата. Тоалетите са в бледо лилаво, червено, бяло и черно и се отличават със смели деколтета и свободно падащи поли.

Галена открай време е известна с това, че инвестира доста средства в своите тоалети и обича да се показва в скъпи, дизайнерски рокли. Произведенията ѝ изглеждат стилни и едновременно с това провокативни, като цената им варира между 400 и 1500 лв.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДа и във Вълчидрън ше им се радват многу)
4
2
 
1
 
! Отговори
Мистрия преди 10 години
У ваната като Галена!!!????
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Смядово сигурно много и се радват.
2
2
 
4
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Ми те и без това сис еобличат като платени компаньонки. К'во толкоз.
1
2
 
8
 
! Отговори
Revolver преди 10 години
*аси, този Photoshop. Направо прекаляват...