Шварценегер показа на света приятелката си

Холивудският актьор вече е готов да сподели с хората, че отново е сериозно обвързан
28 яну 2014 16:58, Мария Дуковска
16
Шварценегер показа на света приятелката си
Снимка: Splash news

Арнолд Шварценегер вече започна да се появява на официални събития с приятелката си Хедър Милиган. Двамата за заедно от една година, но явно чак сега Арни се чувства готов да сподели със света, че отново е намерил любовта.

Холивудският актьор изглеждаше развълнуван да присъства на тематично баварско парти в компанията на блондинката. Двамата посетиха заедно родината на Шварценегер - Австрия, и присъстваха на ски шампионат.

Това, че Арнолд е поканил Хедър на такава публична проява в родната му страна, показва, че той има доста сериозни намерения към нея. Двамата се запознаха в края на 2012 г., малко повече от година след края на брака на бившия губернатор на Калифорния със съпругата му Мария Шрайвър.

Мария и Арнолд сложиха край на 25-годишния си съюз през май 2011 г., след като стана ясно, че той има 15-годишен, извънбрачен син от икономката на къщата си Милдред Баена.

След тези разкрития той каза: "Това е ситуация, в която дори не можех да обвинявам друг освен себе си, защото жена ми беше фантастична съпруга, а децата ни бяха страхотни... Това, което цених най-много в живота си, разруших съвсем сам, заради една глупост."

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен Брус Уйлис и Брат Пит са по добри като яки мъже
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
I'll be back каза Арни и остави още една жена да го чака.
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
,,Хищтникът,, не беше лош ,,Истински лъжи ,, ама и Сталоун е голяма работа и мисля ,че направи много добри филми ....с малко по добри от на Арнолд..
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОЛЕМ , 7 кратен мр .Олимпия.Най -добрият културист на всички времена.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като стана дума за дедо ви Рамбо и Терминатора се сетих, че те биха били идеален тандем във филми като ,,Сърдити старчета'' и ,,Последния пенсионерски запой''.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
samo da vmetna, che Bavariq e v Germaniya, ne v Avstriq. Avstorjcite si imat Tirol!
3
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - Иконите на Екшъна!Няма да се родят никога вече такива като тях!
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Това е ситуация, в която дори не можех да обвинявам друг освен себе си, защото жена ми беше фантастична съпруга, а децата ни бяха страхотни... Това, което цених най-много в живота си, разруших съвсем сам, заради една глупост."Евелата, бате Арни. Достойнството е чисто мъжка и човешка черта. Да признаеш грешката си - това е достойно.Без критика: Разбрахме,че не ставаш за грижовен баща. Но запази достойнството си поне да не обричаш и бившата си жена. И децата ти от нея.
1
1
 
23
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Има грешка във второто изречение "Двамата за заедно" - трябва да е "двамата са заедно". Арни си е женкар и легенда, няма как да живее сам.