Ема Стоун: Андрю е невероятно важен човек за мен

Актрисата от "Невероятният Спайдърмен 2" е влюбена в колегата си Андрю Гарфийлд
Обновена: 28 апр 2014 09:24 | 28 апр 2014 09:23, Мария Дуковска
1
Ема Стоун: Андрю е невероятно важен човек за мен
Снимка: Vogue

Звездата от новия хит за Човека паяк „Невероятният Спайдърмен 2“ – Ема Стоун, краси корицата на последния брой на списание Vogue, САЩ (май/2014).

25-годишната актриса носи кожена шапка и рокля на Gucci за основния кадър. В интервюто тя за първи път обсъжда връзката си със своя колега от филмите на Марвел – британския актьор Андрю Гарфийлд, с когото са заедно от 2011 година.

Ето и няколко акцента от интервюто с червенокосата красавица:

За това, че проверява името си в Google редовно: „Обикновено не харесвам това, което намирам като информация за себе си, но част от нея е наистина смешна. На едно място пишеше, че се отнасям към себе си с фразата „скучна, руса кучка“.

За това, че никога не е гледала филма си „Лесна, А?“: „Дадох прекалено много от себе си в този филм, затова реших вместо да му ходя на премиерата, да си направя домашни пържени картофки и да си остана у дома.“

За гаджето си – 30-годишния Андрю Гарфийлд: „Мисля, че научавам много само докато се въртя около него. Знаете ли, той наистина е невероятно важен човек за мен... Беше ми много забавно да работя с него не само защото е страхотен актьор, но и защото е супер като човек.“

Вижте снимките на сексапилната Ема в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса с важен човек.