Ейдриън Броуди показва неотразимата си елегантност

Актьорът позира за две модни списания
13 юни 2014 12:48, Мария Дуковска
11
Ейдриън Броуди показва неотразимата си елегантност
Ейдриън по време на кино фестивала в Кан през май т.г.;Снимка: Getty Images

Ейдриън Броуди, който преди десетина дни дойде в България за снимките на новия си филм „Шираз през септември", в който ще участва и Салма Хайек, наскоро украси кориците на две мъжки модни издания - Esquire, Мексико (пролет/лято 2014) и португалското Wonder (юни/юли 2014).

Носителят на "Оскар" (за хита "Пианистът") в момента е звезда на минисериала "Худини", посветен на легендарния илюзионист Хари Худини.

41-годишният Броуди е известен освен с акьорския си талант и със своeто безупречно чувство за стил, заради което преди две години беше избран за лице на модния бранд Lacoste.

Черно-бялата фотосесия за Esquire е дело на фотографа Маркус Зиглер, а Ейдриън носи елегантни дрехи на марки като Calvin Klein и Tom Ford.

Сесията за Wonder е заснета от Марта Иполито, като списанието отбелязва своята четвърта годишнина с черно-бяла корица с лика на харизматичния Ейдриън.

Вижте снимките на актьора за двете модни списания в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинИма нещо вярно, Германия изплаща към 600 милиарда $ репарации на Полша за няколко години война и няколко милиона еврея, а османската окупация на българия прави холокоста да изглежда като разходка в парка. Аз от кога разправям, че Турция ни дължи 500 милиарда репарации и всякаква търговия трябва да бъде замразена докато не почне да се изплаща... Все пак внасяме само *** от там, а изнасяме ток на по-ниска цена от родната... И една камара други неща в недостиг у нас...
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинНе знам от къде е тази агресия у теб, но явно не е от добро... И аз съм българин, но не "гневен", защото работя, имам семейство и приятели и съм постигнал нещо в живота си. Филмът на Роберто Бенини е шедьовър, всеки който го е гледал, е останал разтърсен от него. Като всеки филм може да има известна доза хипербула, но е факт - имало е лагери, имало е изтезавани, убивани по жесток начин хора (включително деца), а това дали са евреи или не, нама значение, щом се отнема живот...
5
0
 
1
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Този актьор може да направи много успешна реклама на пластична операция на носа. После.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Т.нар. "медии" се гаврят все по-открито с все по-изпростяващото стадо.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е няма как, когато човек е толкова грозен трябва да компенсира със фешън дрешки. Много ми хареса как играе в "Пианиста", но толкова беше и комичен като екшън герой в "Хищника" - не мога да разбера какво е тва лансиране на евреи в холивуд... слагат ги дори на роли, които са възможно най-далеч от тях.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, напиши една статия за неотразимия секс с Ейдриън Броуди
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И още по-неотразимия си клюн, който има наместо нос