Ъшър: Мразя нещата, които чувам за Бийбър

Звездата на R&B музиката обсъжда Джъстин в списание Nylon Guys
Обновена: 29 юни 2014 10:11 | 29 юни 2014 10:11, Теодора Драгоева
10
Ъшър: Мразя нещата, които чувам за Бийбър
Снимка: сп. Nylon guys

Ъшър става звезда, когато е само на 16 години, а към днешна дата той има безброй постижения зад гърба си (платинени албуми, разпродадени турнета и т.н.). Той е един от най-успешните R&B изпълнител ив света, като е продал над 60 милиона копия от албумите си и има 8 награди Грами.

Ъшър обаче твърди в новия брой на американското списание Nylon Guys, че все още има какво да доказва, както и че в момента работи по нов албум.

Освен това Ъшър, който доскоро беше съдия в риалити формата The Voice, обсъжда скандалното поведение на своя по-млад колега и приятел Джъстин Бийбър. Ъшър признава, че знае това-онова за благословията и проклятията, които идват ръка за ръка с известността.

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишния изпълнител на хита "Yeah":

За съветите, които е дал на Джъстин Бийбър през последната, бурна за него година: "Докато Джъстин беше тийнейджър съм му давал много съвети и винаги съм му казвал, че ще съм до него, ако той има нужда от мен. Сега той вече е възрастен човек и трябва сам да се грижи за себе си, но честно казано, ме е срам от това, което виждам. Мразя нещата, които чувам за него. Мъчно ми е."

За това дали успехът се плаща на прекалено висока цена: "Да, успехът си има цена, но всеки човек, който е постигнал успех в дадена професия, е минал и през определени трудности и предизвикателства. Нещата не могат да бъдат перфектни от началото до края."

За това дали гафовете на Бийбър са убили решителността му да помага на начинаещите певци в The Voice: "Моята артистична професия ме направи човекът, който съм днес. Аз също по пътя си имах наставници, които ми отделиха време, за да ми помогнат да разбера какво трябва да правя, за да израсна като артист и музикант."

За това, че винаги търси обратна връзка от феновете си по отношение на музиката си: "Уважавам честността. Аз правя музика, която искам да бъде харесвана, затова се вслушвам в мнението на феновете ми. Пука ми за това, но все пак се опитвам да бъда и верен на себе си."

Вижте снимките на Ъшър за списанието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Ъшъринка преди 9 години
Много добре казано ! :)
6
0
 
3
 
! Отговори
Justin Bieber <3 преди 9 години
do anonimen 6 na tvoeto mnenie sam Vie heitarite si mislite che poznavate justin bieber ili Ъшър no ne osven da rogaete za n6 dr ne satvate jalkiste s bezmislenite i izmislenite komentari beliebarka sam i po dobre beliebar ot kolkoto bezmozachen heitar ( :
5
0
 
3
 
! Отговори
Ъшъринка преди 9 години
До АнонименМного сте ми смешни *** хейтърчета.. Вие сте просто едни долни расисти, които не можете да стъпите дори на малкия пръст на Ъшър !!! Харесвам Ъшър от 4 години и смело мога да твърдя, че тук в България съм най-голямата му фенка ! Вие може само да си мечтаете за всичко това, което е постигнал той ! Защо не видите себе си, а после да обсъждате другите, които са много над Вас ?! Хаха, завиждачи долни !!!
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле, баси коментарите тука, чао аз се махам
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BELIEBERХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХА- смея ти се от сърце на написаното. Не знам на колко си години реално, но интелектуално си на нивото на 12 годишно тийнейджърче с още неопределен пол :D
2
5
 
2
 
! Отговори
BELIEBER преди 9 години
МАЛЕ МАЛЕ жалък народ за разлика от вас (хейтърите) Justin Bieber е постигнал мн в живота си въобще хора ние сме в 21 век и хората в 21 век са мн по интелигентни и... мн по chovechni ако ме разбирате какво искам да ви кажа въобше сложете на кантар вас хейтърите и нас белйбарите и ще видите che ние белйбарите вярваме дори и в невазможното а вие хейтърите неможете да ни стъпите дори и на малкия пръст (:
1
9
 
3
 
! Отговори
Ъшър преди 9 години
Джъстин е много добро дете, така се радва като му дам да оближе черния питон след като съм му го изкарал от афро отверстието.