Ерин Хедъртън: Знам, че не съм перфектна

Ексгаджето на Лео Ди Каприо няма претенциите да е идеална
7 юли 2014 13:36, Мария Дуковска
9
Ерин Хедъртън: Знам, че не съм перфектна
Снимка: Ocean Drive

Класическата американска красавица Ерин Хедъртън показва най-горещите тенденции в банските костюми в новия брой на списание Ocean Drive. Ерин има статут на топмодел, тя е ангел на Victoria's Secret и бивша приятелка на холивудската звезда Леонардо Ди Каприо. 25-годишната блондинка дава интервю за изданието, в което си припомня своя старт в света на модата. Ето и няколко акцента от него:

За това, че не е искала да работи като модел: "Бяхме с майка ми в самолета на път за Маями, където щях да уча в университет, когато един скаут на модна агенция ме попита дали съм модел. Бях ужасена, засрамена и смутена от въпроса му, но майка ми взе контактите му и скоро заминах да работя в Ню Йорк. Бях на 17 години. Оказа се, че тази професия всъщност ми хареса доста."

Дали гледа на себе си като на красавица: " Знам, че не съм съвършена и никога не съм се отъждествявала с начина, по който изглеждам. Имам и добри снимки, но и много лоши снимки, като всеки човек. Ако обаче се замислите, ще видите, че най-важните хора в живота ви, всъщност не се интересуват от външния ви вид."

За това, че е била мъжкарана в гимназията: "Винаги съм била най-високата в класа, спортувах много и ме възприемаха като мъжкарана. Повечето ми приятели бяха момчета, но не гаджета."

За това как пази личния си живот от медиите: "Много е неприятно да четеш за личния си живот в медиите, но това е един аспект от работата на публичните личности. Точно той ми помогна да намеря вътрешната си сила."

За да видите снимките на Ерин, влезте в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
OfffffF преди 9 години
Ne bila perfektna? Misalta samo sh ISKA e dostatuchna :-)))Taq puk
4
0
 
2
 
! Отговори
s преди 9 години
Брях, че и скромна. Знаела, че не е перфектна. Тц,тц...
3
3
 
1
 
! Отговори
bulq преди 9 години
ЧИКИДЖИИИИИИИИИИИИИИИ!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе то перфектни хора няма, ама пък е хубава мацката.
1
1
 
16
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
ааааа, хубава си е момата,