Джеймс Артър: Българите имат добра енергия

Звездата споделя впечатленията си от страната ни
15 сеп 2014 15:51, Мария Дуковска
19
Джеймс Артър: Българите имат добра енергия
Снимка: X Factor

На специална пресконференция в София най-горещата музикална звезда във Великобритания – Джеймс Артър, се срещна с българските медии, за да разкаже за първото си гостуване в страната ни.

Срещата бе организирана от продуцента на X Factor България, Магърдич Халваджиян, тъй като певецът ще участва в предаването като гост-звезда. Днес се очаква той да снима в дома на съдийката Саня Армутлиева, на която ще помогне в избора на бъдещи музикални звезди.

Талантливият музикант сподели, че макар да е за пръв път в България, вече има впечатления от страната ни, тъй като негов близък приятел е българин.

Джеймс разказа, че в детството си е общувал много със семейството на своя приятел и от тях е добил усещането, че българите са добри хора и имат много позитивна енергия.

Звездата каза и няколко български думи, които е научил от приятеля си - като „Здрасти“, „Добре“ и „Вие сте страхотни“. Последната реплика Джеймс е отправил към горещата българска публика, която го аплодира вчера на концерта му в София, част от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour.

На въпрос дали вече е успял да опита от българската кухня, певецът сподели, че е хапнал само няколко наденички, но след като получи препоръка да дегустира и мусака, обеща да пробва още днес.

В момента Артър е един от най-продаваните изпълнители на Острова, след като миналата година излезе дебютният му албум „James Arthur“, в който почти всички песни са негово дело. Звездата работи и над нов албум, но каза, че не може все още нищо да издаде, освен, че ще излезе през 2015-а година.

За отношенията си със своя ментор - Никол Шерцингер, Джеймс призна, че много й се възхищава. Според него тя е истински артист, много земна, талантлива и здраво стъпила на земята.

Животът на музиканта не е бил никак лек преди големия му успех в английския X Factor. Той преживява в най-ранно детство тежкия развод на родителите си, чиито лоши взаимоотношения дотолкова го травмират, че в пубертета се изнася от дома си и отива в системата за приемна родителска грижа. Въпреки бедното и трудно детство Джеймс признава, че никога не е губил надежда и е вярвал много в таланта и в музиката си. И ето че само две години след победата му в X Factor той е сред най-известните съвременни музиканти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
кой е пък тоя изперканл и надрусан наркоман? Нищо не представляващ *** и ***! Да си ходи у Английката!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Ганьо 2014 Version преди 9 години
На този чужденец някой да каже че бай *** е опасен и крадлив индивид!
14
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Писна ми родината ни да бъде оценявана от някакви плазмодии от чужбина и тия да ни определят какви сме били. Форумните им поддръжници са също толкова жалки, колкото и тоя. България е много по стара страна от инглишменския му остров и с много по-стара култура. Не е в компетенцията на някакъв недоразвит англичанин да ни оценява. Та колко знае тоя *** и поддрънниците му във форума за историята на България ???? Добрата енергия за един е лоша за друг.
13
1
 
4
 
! Отговори
do 8 преди 9 години
Normalno e da ne stavat pri polojenie che ne sa tolkova talantlivi kolkoto si mislqt horata i nai veche za kolkoto e se mislqt te samite ....
12
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я Джеймс Артър го не знам кой е, ама взима много сериозни наркотици за да каже, че Българите имат добра енергия! А па отделно не вервам и на татуирани типове!
11
6
 
16
 
! Отговори
Georgiev преди 9 години
Не съм съгласен, че българите имаме "добра енергия". Ние сме завистливи, злобни, дребнави...радваме се на чуждото НЕщастие. Това се отнася за една голяма част от българския народ.
10
11
 
4
 
! Отговори
читател преди 9 години
Този си вярва, че е велик.
9
6
 
6
 
! Отговори
Джейми Артър преди 9 години
....... Българите имат "ДОБРА ЕНЕРГИЯ"............... Особено младите БЪЛГАРСКИ....... яко напомпани с химия......... татуирани............ ОХРАНИТЕЛЧЕТА................. снощи.......... след 23,30 в хотелската ми стая!!!!............. Мммммммммммм.......... Определено имате много ДОБРА И ЖИВИТЕЛНА ЗА БРИТАНСКИЯ МИ Г_З ЕНЕРГИЯ.............. :) ;) :) !!!!!
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако го е казал наистина,сгрешил е човека
7
4
 
8
 
! Отговори
nz преди 9 години
Истината е ,че никой няма да стане световно известен от което и да е музикално шоу в България.Всичко се прави май за парите от реклами и смс-и.
6
3
 
14
 
! Отговори
Пипа преди 9 години
Наденичките,които е ял са от немската кухня,не от българската. А повечето нашенци са пълни с "положителна енергия" щом обърнат две ракии.
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Елисавета Багриа е поетеса колкот аз!
4
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм го чувал този изобщо. Но нещо май тича в лявата лента?
3
10
 
10
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
Ко? Не!
2
3
 
36
 
! Отговори
Артър #подкрепя EVN преди 9 години
Българите имат добра електро-енергия ! Заслужават да плащат повече за нея !
1
15
 
28
 
! Отговори
Харри преди 9 години
Какъв е този световно неизвестен льохман?