Звездите с най-очарователни лунички

Често те са предимство, а не недостатък
Обновена: 27 сеп 2014 11:36 | 27 сеп 2014 08:11, Мария Дуковска
7
Звездите с най-очарователни лунички
Дженифър Лорънс; Снимка: jenniferlawrencedaily.tumblr.com

В Холивуд и в света на модата е пълно със звезди, чиито лица (и тела) са обсипани с лунички. В скандинавските страни има една поговорка, която гласи „Жена без лунички е като нощ без звезди“, вероятно защото в по-северните държави луничките се срещат доста по-често.

Странното е, че повечето хора, които имат лунички, всъщност не си ги харесват и те са им един вид комплекс. Дори околните да ги убеждават, че луничките им са прекрасни, сладки и супер чаровни, техните собственици рядко ги носят с гордост.

За щастие, в света на шоубизнеса вече се „наводни“ с талантливи знаменитости, които изобщо не се притесняват от луничките си и не се опитват да ги скрият с Фотошоп, фон дьо тен, или пък да ги премахнат с козметични процедури.

Благодарение на тези личности цялостното отношение към този визуален белег се промени. Вече почти никой не счита луничките за непривлекателни, а напротив – те дават възможност на човек да се открои от тълпата (в добрия смисъл, разбира се), придавайки му още по-голяма индивидуалност.

Предлагаме ви списък от звезди, които с гордост носят своите лунички.

Със сигурност сме пропуснали доста известни личности от тази категория като Принц Хари, актьорите Пиърс Броснан, Робърт Редфорд, Сиена Милър, Гуинет Полтроу, както и супермоделите Жизел Бюндхен, Надя Ауерман и Анна Вялицина.

Вижте снимки на най-популярните звезди, които имат лунички в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 9 години
По-хубава е когато няма дрехи в снимките и лиикнати от 4chan сега вече може да се снима и в порно филми след като я видяхме отгоре до долу. :3
3
2
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Нещо по-умно, не ти ли снесе кратуната?
2
5
 
3
 
! Отговори
rufel преди 9 години
пазате се от луничавите!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да !

Спонсорирани публикации