Хайди Клум - винаги влюбена

Супермоделът позира за новия брой на руското издание на Vogue
5
Хайди Клум - винаги влюбена
Снимка: сп.Vogue, Русия

Германският супермодел Хайди Клум засне нова фотосесия за списание Vogue-Русия (октомври/2014), на чиято корица иначе е топмоделът Карли Клос.

Стройната 41-годишна красавица, която е майка на четири деца, позира в хотелска стая пред обектива на фотографа Франческо Карозини. Тя носи колоритни дрехи в бохо стилистика, подбрани от новите колекции на марките Miu Miu, Prada, Versace, Saint Laurent, Chanel, Wolford, Roberto Cavalli и др.

Хайди, която в последните години се изявява като успешен телевизионен продуцент, създавайки собствени риалити формати, все по-рядко се съгласява да позира за списания.

В тази фотосесия тя наистина изглежда много стилно и секси, което се дължи не само на природата майка, на стилистите и фризьорите, но и на факта, че тя отново е влюбена. Всъщност Хайди никога не остава без мъж в живота си, както казва в изданието.

Бившият ангел на Victoria's Secret винаги е във връзка (последните ѝ бяха с Флавио Бриаторе, Сийл и бодигарда ѝ Мартин Кристен), а от почти една година излиза с 13 години по-младия си приятел Вито Шнабел (бивше гадже на Деми Мур).

Последните слухове около Клум са, че смята да купи пентхауса на Джон Бон Джоуви в Ню Йорк, който е на стойност над 30 милиона щатски долара.

Вижте снимките от новата фотосесия на Хайди за руското издание на Vogue в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tia e edna mnogo inteligentna, hitra i umna k....va.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Флавио Бриаторе изобщо не беше дебел, когато Хайдито ходеше с него. Освен това я остави бременна и по-добре *** за мъж, вместо без хич. След това взе да ги сменя начесто. Или е PR, или я е страх от остаряването. Но че не е никакъв повод за статия съм съгласен. Едно хубаво нещо няма в нея - ни очи, ни лице, нито прехвалените й крака - като ботури са. *** и маркетинг - изтрито от употреба съчетание.
3
3
 
7
 
! Отговори
Брад Тип преди 9 години
Първо със пребогатия тлъст дърт *** Флавио Бриаторе,след това с грозния черен Сийл...точно тя ли трябва да е пример за подражание?! Народи деца от различни и бели и черни и сега представете си пак и отново за "седемнайсти път" била влюбена...Пари естествено има в изобилие,но по какъв начин и къде тук е морала за да я правите отново център на внимание?!
2
8
 
5
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ЧОВЕК БЕЗ САМОУВАЖЕНИЕ. ЩОМ РОДИ ТРИ ДЕЦА НА ЕДИН *** ОТ ДЪЖДОВНИТЕ ГОРИ И ТО ГЕРМАНКА...НЕ МИ СЕ МИСЛИ НАКЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това значи ли че постояно й се магранясва.

Спонсорирани публикации