10 причини защо всички обичат Дженифър Анистън

Тя е една от най-обожаваните актриси
Обновена: 9 яну 2015 14:19 | 8 яну 2015 09:49, Мария Дуковска
37
10 причини защо всички обичат Дженифър Анистън
Снимка: архив, Reuters
Откакто влезе в нашите домове в образа на симпатичната непринудена Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“, Дженифър Анистън получи специален статут сред своите фенове.

Хората не могат да ѝ се наситят, обожават я, съчувстват ѝ, смеят се с нея, подкрепят я в трудни моменти и в крайна сметка просто я обичат, и то вече цели две десетилетия.

Скоро по кината се завъртя нейната нова комедия „Шефове гадняри 2“, където тя е в отрицателен образ, но хората пак ѝ се радват искрено.

Ето и защо това е така:

1. Дженифър Анистън изглежда перфектно, без да е супер красавица. Тя се храни разумно, без да гладува – прави го някак естествено. Веднъж каза в интервю: „Аз не правя екстремни диети и не гладувам. Ако някой ми отнеме чашата с кафе или чашата с вино, наистина бих се ядосала.“

2. Дженифър Анистън е сериозно обвързана с различни благотворителни организации, но без да го афишира като своята конкурентка Анджелина Джоли. Тя е огромен поддръжник на кампанията Stand Up за борбата с рака на гърдата, дари много пари за Хаити, подкрепя различни болници и каузи.

3. Дженифър Анистън приема слуховете за себе си със самоирония. Всъщност тя има чувство за хумор не само на екрана, но и в живота, а това е много очарователно!

4. Дженифър Анистън е добросъвестна филмова звезда. Нейните филми винаги са гледани и успешни, без да са супер хитове или блокбъстъри. Освен това са разтоварващи, а не обратното.

Останалите причини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам усет за хората с вътрешен баланс - те излъчват красота. Тя е от тези хора. Много на ниво във всяко отношение.
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено красива и сексапилна! Просто сияе. Харесвам я и като актриса. Страхотна! Трябва да има повече такива знаменитости! :-)
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
готина мацка
25
4
 
11
 
! Отговори
Италиана преди 9 години
Една от малкото холивудски звезди,които са безкрайно скромни и естествени,много земна и чаровна,винаги ми е била много симпатична,има страхотна коса!Много си отиваха с Брад Пит,имаха доста общи черти,дори и цвета на косите им беше еднакъв,страхотна двойка бяха.
24
15
 
7
 
! Отговори
Приятели преди 9 години
От всички актьори в сериала, единствено тя ми беше неприятна!
23
17
 
7
 
! Отговори
Розенфелд чафут преди 9 години
От тази еврейска *** ли се възхищавате бре!?
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
страхотна актриса - доста привлекателна и естествена и с чувство за хумор
21
6
 
10
 
! Отговори
Ив преди 9 години
А да, това което ми харесва при Анистън са очите й - светло сини ярки... права русолява коса.... мммм супер е... тая комбинация е топ, поне за мен :) ако изглеждах така щях да съм на седмото небе :))))
20
2
 
13
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Аз не бих казала че я харесвам/обичам и подобни силни думи, но ме кефи. Да, естествена е. Няма силикон, личи си че е на възраст и пак излежда добре. Много много по-добре от Джоли, с която просто нямам идея какво стана. Та Джоли е с 7-8 години по-млада, а Анистън е свежарка, усмихната... затова ме кефи. Харесвам усмихнатите хора, на които им личи че се чувстват добре в кожата си, които не се оплакват. Според мен тя и Брад бяха най-хубавата двойка, но уви. Той си знае.
19
3
 
11
 
! Отговори
Ох на батя преди 9 години
До Анонимен 21Нередовен си пич , може да си падаш по мъже. То са е модерно , но аз не го приемам. Но виж Дженифър , бих я приел за ...... . . . . . , ако го напиша ще ме изтрият :)
18
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сигурно съм нередовен, но на мен ми прилича на мъж в лицето, най-малко на травестит! да гладко избръсната масивна брада, нос гамба и миши очички, отвратително!
17
0
 
3
 
! Отговори
харесвана или преди 9 години
не,на нея май не и пука.Лошото е,че тя вече е на над 45 години,по предното поколение навъртя65,70,80 години,а ново няма.И не само там,световен проблем е.Нещо като нашето поколение САЩ 94-след тнях -нищо.
16
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дженифър Анистън е супер готина и позитивна. Много я харесвам.Направо я обожавам. Да е жива и здрава .
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Галѝ фара Ани,галѝ Го голям да порасне.добре да ти е.болката е нетърпима.и въпреки хвалебствената статия,ха приключил и съм те забравил о,образ блуден от екрана
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
баси красавицата!
13
20
 
11
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Аз не обичам Дженифър Анистън ... което автоматично превръща заглавието в лъжа.
12
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за красота е доста красива, особено като се има че не е наблъскана със силикон отгоре додолу, и че вече е на окоол 40 години. Вижте само каква талия вади, за тези години е невероятно, а какво бедро - просто е невероятно. И в лицето е хубава, ако е за въпрос, без да е невероятна красавица.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и по какво разбра, че е бездрана, като се е снимала в цяла поредица от филми - с главан или основна поддържаща роля.
10
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз пък много я харесвам, както и харесвам Оливия Уайлд - много са ми естествени на фона на превзети госпожици като Анджелина Джоли, вики Бекъм или Катрин-Зита- Джоунс с който всяка сутрин ставам и лягам. А.Джоли направи пъров дете, А.Джоли напраив втоор дете, А.Джоли се снима във филм, А.Джоли си сложи още силикон, А. Джоли се *** ПИСНА МИ! Не живея с Анджелина Джоли, Брад Пит да му мисли
9
25
 
9
 
! Отговори
pffffff преди 9 години
мега бездарна е