Джоли и Брад Пит се оженили в САЩ, после във Франция

"Като американци не можем да се оженим законно във Франция"
Обновена: 10 яну 2015 19:19 | 10 яну 2015 19:17, Елка Василева
12
Джоли и Брад Пит се оженили в САЩ, после във Франция
Брад Пит и Анджелина Джоли. Снимка: Reuters

В интервю за италианското сп. Io Donna Анджелина Джоли разкри, че вече е била официално омъжена за Брад Пит, когато се е състояла сватбата на холивудските звезди в Южна Франция, предаде Контактмюзик. За да бъде признат от правна гледна точка за законен, бракът на Джоли и Пит е трябвало да бъде сключен първо в САЩ.

 "Преди сватбата във Франция с децата, Брад и аз вече се бяхме оженили в Калифорния" - казва Джоли пред списанието. "Като американци ние не можем да се оженим законно във Франция" - допълва режисьорката на "Несломен".

Първата сватба на Джоли и Пит е била още по-тайна и скромна от втората. "Един ден казах на Брад: "Да се срещнем с 16.30 часа. Обадих се на мировия съдия и подписахме документите" - споделя Джоли.

Тайното бракосъчетание на Джоли и Пит се състоя на 23 август в Южна Франция - в имението им Шато Миравал. Шестте деца на холивудската двойка - три осиновени и три биологични, са взели дейно участие в церемонията. По-големите синове Мадокс и Пакс са придружили майка си до олтара, Захара и Вивиен са хвърляли венчелистчета, а Шайло и Нокс са носили пръстените.

Малчуганите са се включили и в подготовката - те са помогнали на родителите си за написването на брачните обети, а Пакс е участвал в приготвянето на сватбената торта.

Булчинската рокля на Джоли е била изпъстрена с рисунки на децата. Техни творби е имало също и върху воала на булката.

Двойката описа по-късно пред сп. "Пийпъл" церемонията като "спокойна и изпълнена със смях". Това бе много специален ден, който споделихме с нашите деца, и много щастлив момент за нашето семейство, споделиха още звездите.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия не престанаха да се женят. Много ви моля информирайте ме за всяка тяхна поредна свадба, защото сън не ме лови!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на кой му пука
4
1
 
16
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Ако щат и на луната да се оженят и на дъното на океана също. Рано или късно ще се разведат от скука. Гади ми се от силиконови джуки и цици. Браткото Пит е по-нормален.
3
2
 
14
 
! Отговори
Отец Нафарфорий преди 9 години
До 3Бе аз един път изплющях и Виктория Бекъм и мъжа й! На един път го сбъркАх! Тоя се беше нашарил по ръката с татуировки като селска спирка с некролози!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
могат да се оженят в посолството
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И що ?