Знаменитостите с най-стабилни бракове

Кои са звездите в шоубизнеса, които се радват на семейно щастие
19 яну 2015 21:26, Теодора Драгоева
1
Знаменитостите с най-стабилни бракове
Снимка; Reuters

Браковете, особено тези на известните личности, не се славят с голяма продължителност. Обикновено семейният живот на знаменитостите от шоубизнеса е пълен по-скоро с падения, отколкото с възходи и често завършва с раздяла или развод.

Все пак, има няколко звездни двойки, които могат да се похвалят с наистина дълъг и щастлив семеен живот.
В нашата класация "Топ 15 на най-стабилните бракове сред знаменитостите" е съюзът на супермодела от 90-те Синди Крауфорд и ресторантьора Ранди Гербер (на снимката).

Двамата се женят през 1998 г., три години след нейния развод с Ричард Гиър. Синди и Ранди имат две деца - син Пресли и дъщеря Кая.

Жълтите медии така и никога не успяха да извадят нещо скандално около тази двойка. Те са семейство за пример, винаги се появяват заедно на червения килим, а наскоро тя сподели в интервю, че Ранди ѝ е най-добрият приятел и че все още го намира за много атрактивен мъж.
Вижте кои са някои от най-стабилните двойки в света на шоубизнеса в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никол Кидмън - живя десет години с оня идито Том Куруз, а и сегашният й брак тряе години.....може да счупи всички рекорди.За сметка на това най-краткият брак полъджи ден, мисля че беше на парис Хилтън....напи се, омъжи се, изтрезня, разведе се...