Жената на Джейми Дорнан не иска да гледа "50 нюанса сиво"

Щял да й докара главоболие
Обновена: 12 фев 2015 11:42 | 12 фев 2015 11:21, Мария Дуковска
22
Жената на Джейми Дорнан не иска да гледа "50 нюанса сиво"
Снимка: Getty Images

Джейми Дорнан заяви, че съпругата му Амалия Уорнър няма намерение да го гледа в „Петдесет нюанса сиво“.

Ирландският актьор, който в момента е на гребена на вълната с ролята си на Крисчън Грей в екранизацията на еротичния роман на Е Л Джеймс, сподели, че жена му смята да пътува навсякъде с него по време на промоционалното турне за представянето на филма, но всъщност няма да изгледа лентата.

32-годишният хубавец разкри, че Амалия не е любопитна да види пикантния филм, в който той прави садо-мазо секс с колежката си Дакота Джонсън, за да не си създава излишни главоболия.

Той каза пред USA Today: „Тя не иска да гледа това. Иска да ме подкрепи и затова ще идва с мен навсякъде, но аз самият няма да бъда в състояние да седя с нея и да гледам филма. Няма да я карам да го гледа, след като това е решението й. Тя е наясно с това, че във филма аз се преструвам, но все пак знае, че няма да ѝ е удобно да ме гледа.“

„Има един доста далечен кадър, на който се вижда дупето ми и това доста ме смути. Не ми е особено приятно да си гледам задните части на кино“, добавя Джейми.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Не само жена му ....
14
1
 
9
 
! Отговори
жоро преди 9 години
аре стига с тоя филм де, ...писна ми
13
6
 
9
 
! Отговори
Някой преди 9 години
аз не мога да разбера като не ви пука за филма или книгата или каквото и да е..защо седите и само плямпате срещу филма....който иска да го гледа, да чете каквото иска..свободна страна сме...а каквото и да излезе, на кино, книга, статия..веднага се намират "чешити" да се изкажат..никой нищ не ви кара...Гледайте си живота и малко по-ведро и спокойно :)
12
2
 
14
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Не случайно е толкова рекламиран тоя филм, как иначе да накарат хората да гледат бозата на века? Колкото повече реклама, толкова по-тъпо. А, те тоя филмец, ако не е най-тъпия, е те пък на!
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не е искал да си гледа *** на кино,за какво си се снимал бе момче !!!??? Да си беше останал един скапан второстепенен актьор и готово.Хем иска,хем писка,някой свалят килограми,или качват килограми и какво ли не правят заради една роля и гък не казват,а тоя лигльо всеки ден се оплаква,много голям ***.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво ми го говорите тоя *** филм навсякъде еееее ?!! дори в Супернатурала ми го псоненават..бати рекламата бати чудото и лайанта ! Дори от торент няя го дръпна.
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво съвпадение, аз също не искам да го гледам.
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Книгата е ***, по правило филмът ще е още по-***!Няма да го гледам, независими, че вече лягаме и ставаме с някакви "новини" за тази боза!
7
8
 
5
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Тя е наясно с това, че във филма аз се преструвам, но все пак знае, че няма да ѝ е удобно да ме гледа."Преструвал се? Направо се разчувствах заради мъката дето я е изживял. Много са ми смешни коментарите на мъжете под всяка статия. Книгите са пълни със секс сцени. За мъжете нали това е номер 1 и синоним на любов. После идва манджата и после мълчи не ме занимаай със себе си, жено. Та. Не мога да разбере какво ревете. Искате секс, жената написала 3 книги със секс.Филмът е за Мъже, не за жени.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези двамата "актьори" май ще се опитат да ги направят звезди. Същото стана и с книгата - реклама, реклама, реклама и шараните веднага клъвнаха, защото в първобитните им умове всичко що лети се яде...
5
0
 
18
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Като не ти е приятно да си гледаш задните части, защо тогава си ги показваш и снимаш в такива филми?....или като си видиш парите в банката ти става приятно, няма как!
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кво ме занимавате с личните драми на актьорите и семействата им бе? *** жалките опити за реклама.
3
5
 
2
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Хайде "лелче", и тука "прасни", няколко коментара.После пробвай и при Гала!
2
1
 
63
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Ебacu това е предварително най-коментирания филм на всички времена.Аватар на Камерън не е имал толкова явна реклама преди да излезе на екран.Толкова е дразнещо да ти пъхат пред очите един продукт отляво и отдясно нонстоп,не разбират ли всички че това отблъсква и верни почитатели и хора които наистина чакат този филм.Едно време само като видиш кой е актьорския състав и нямаше нужда от реклама.Сега очаквам и тоалетна хартия 50 нюанса кафяво да се появи като си бърша *** да ми напомня за филма.
1
0
 
47
 
! Отговори
Вуни преди 9 години
Бе тя и мойта се дърпаше за Терминатор 4, *** си го изгледа накрая.