Горещите звезди с най-секси дупета

Извънгабаритните задни части победиха големите бюстове
16 мар 2015 16:16, Теодора Драгоева
10
Горещите звезди с най-секси дупета
Снимка; Big Booty

Големите задни части официално победиха пищните бюстове в Холивуд. Според ново проучване днешните звезди се подлагат все по-често на операции за импланти в дупето, отколкото на такива в гърдите.

Повечето нови знаменитости, особено представителите на попмузиката, предпочитат да парадират със заоблените си секси задни части на червения килим, а и в социалните медии.

Те се чудят как да подчертаят този свой „актив“, за да влязат в класацията на най-горещите звезди в шоубизнеса.

Повечето известни хубавици гордо демонстрират пищните си дупета, които допреди няколко години изобщо не бяха модерни, нито пък харесвани.

Може би първата знаменитост, която превърна дупето си в своя запазена марка, е Дженифър Лопес. Нейният пример беше последван от пищни дами като Ким Кардашян, Бионсе, Ники Минаж, Иги Азалия, Амбър Роуз и др.

Покрай тях големите дупета бяха издигнати в култ в САЩ и напоследък можем да видим извънгабаритни задни части да танцуват предизвикателно в почти всички музикални клипове.

През есента на миналата година ерата на манията по големите дупета беше категорично заявена чрез хита на Джей Ло и Иги Азалия „Big Booty“.

Може би пък помните, че през 2011 г. Пипа Мидълтън засенчи сестра си Кейт и на принц Уилям, когато на кралската им сватба всички бяха зяпнали в нейните задни части, облечени в прилепнала бяла рокля.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите топ 10 на жените с най-харесвани задни части в шоубизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
7
 
! Отговори
m0105 преди 9 години
ploskite dupeta otdavna ne sa na moda
5
2
 
5
 
! Отговори
dp преди 9 години
5, не ме мисли ти мене, справям си се.Ти си задай въпроса защо след всичките пот и мъки хвърлени по тренировки имаш проблемс това да те харесат пръчовете...Мъжкараните не са секси. Харесвам ги по-заоблени, най-вече където трябва.Еволюционно мъжете са конструирани така, мускулесто-моделчестите жени се харчатблагодарение на рекламата и на това, че повечето хлапетии се притесняват да се покажатс нещо различно от това, което "всички" намират за "правилно".
4
4
 
7
 
! Отговори
do 4 преди 9 години
но за сметка на това да отгледа огромно шкембе придружено с тъпоглавост не е никак трудно за всеки ''пич'' У Бгето..виж хубавото секси тяло е трудна работа за постигане от средностатистическия *** ,затова- ''пич'' /като теб/ може преспокойно да гледа големия *** на жена си ,щото сигурно е по малък от шкембето ти
3
2
 
6
 
! Отговори
dp преди 9 години
Е да направи голям *** не е особен проблем за всяка, виж, да отгледа естествени цици-майки не става, тия са 1 на хиляда ако не и по-малко.
2
2
 
6
 
! Отговори
тити преди 9 години
*** пак компетентен по всеки въпрос,бе.
1
6
 
19
 
! Отговори
nigga преди 9 години
*** и арабска философия. Големи *** да ч#кат.