Трите грации на Съединените щати

Две очарователни актриси в компанията на първата дама на САЩ
12 апр 2015 22:26, Теодора Драгоева
18
Трите грации на Съединените щати
Снимка: Glamour, САЩ

Какво общо имат помежду си Сара Джесика Паркър, Мишел Обама и Кери Уошингтън? Ако изключим, че едната от тях е първа дама на Америка, а другата играе любовницата на президента на САЩ в популярен сериал, то общото между трите дами е, че застават начело на кампания в подкрепа на американските жени ветерани.

Трите силни дами, всяка обичана и много популярна в страната си, красят корицата на майския брой на списание Glamour. Сара, Мишел и Кери обсъждат предизвикателствата пред жените военнослужещи, ветерани и военни.
Госпожа Обама стартира инициативата за подпомагане на американските ветерани още през 2011 година.

Ето и кратки откъси от интервюто с актрисите и първата дама на САЩ:

Кери Уошингтън за лечението на психичното здраве: „Мисля, че е много важно да се премахне стигмата по отношение на психично здраве.... Мозъкът ми и сърцето ми са наистина важни за мен. Не знам защо не бих потърсила помощ, за да бъдат те толкова здрави, колкото зъбите ми. Аз ходя на зъболекар. Така че защо да не отида на психиатър?“.

Сара Джесика Паркър за трудностите, пред които се изправят жените ветерани: „Имам чувството, че те се изправят пред дълъг списък от проблеми... Да бъда работеща майка, да служа и да съм се завърнала от Ирак или Афганистан – аз едва знам откъде да започна. Когато видя мъж или жена военнослужещи, винаги им казвам: „Благодаря ви за вашата служба“. Но знам, че това не е достатъчно... Какво ще правим? Всяко общество има общност от ветерани. Откъде да започнем?“.

Мишел Обама за значението на това да поискаш помощ: „Аз никога не съм се опитвала да сравнявам моя живот с живота на тези жени. Когато имаш половинка, която пътува или е далеч, жените се адаптират... Предизвикателството е, когато липсващата половинка се прибере и се опита да се пригоди отново в добре смазаната машина... Как да си позволят да станат уязвими, когато не знаят кога отново ще трябва да заминат... И много от тези жени са млади. Когато съпругът ми влезе в политиката, бях в 30-те, имах кариера и семейство.

Опитвам се да се поставя на мястото на някои от тези млади жени, които може би са в 20-те си години, имат три деца и не са се установили в кариерата си. Това е голям стрес. Така че моят съвет е да потърсите помощ. Продължавайте да питате. Защото това е единственият начин да оцелеете“.
 

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте трите силни жени на Америка в новия брой на списание Glamour.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Маймуните в Старозагорския зоопарк са доста по -чаровни от тия страстоубийки !
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен въпросните жени трябва да се обидят на заглавието. Това си е подигравка.Все едно да кажеш на Искра Фидосова, това фино слабо момиченце. Също ще бъде подигравка.
6
3
 
7
 
! Отговори
Баце преди 9 години
По-скоро две баби и две маймуни..
5
4
 
8
 
! Отговори
Златен лъв преди 9 години
Ужас! Жените ходят да убиват или поне да асистират убийства на другия край на планетата, а като пернат, ги призовават да се обърнат към психиатър. Хамерикански ценности.
4
6
 
13
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 години
Само някой да не си помисли, че е използван фотошоп! В никой случай, дори напротив!
3
6
 
7
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Мани.....От тези наркотици съвсем деградираха Амитата. Пак трябва да им забранят пиенето, та поне да почнат да виждат нормално. Нещо вървят към пълно изкукуригване.
2
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И трите са много грозни.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко интересна статия!!!