Ема Стоун ужасена от работата си с Уди Алън

Червенокосата актриса разказва за снимките си с режисьора
19 юни 2015 16:58, Мария Дуковска
10
Ема Стоун ужасена от работата си с Уди Алън
Снимка: WSJ Magazine

След по-малко от месец по кината ще се появи нов филм с участието на прекрасната Ема Стоун. Номинираната за „Оскар“ актриса („Бърдмен“) ще участва отново във филм на режисьора Уди Алън, а именно в проекта „Irrational Man“. Там тя ще си партнира с Хоакин Финикс.

Именно новата ѝ роля е причината Ема да застане на корицата на списание WSJ. Освен снимки на 26-годишната талантлива звезда, в изданието се помества и интервю с нея. Ето и какво споделя мис Стоун:

За работата си с Уди Алън (във филмите „Магия на лунна светлина“ и „Irrational Man“): „Това е ужасяващо. Той не прави каквито и да е репетиции. Ти дори не може да задаваш въпроси за характера ти, защото той ще ти отговори: „Знаеш, че това е филм, нали?“.

За хакерските атаки над Sony Pictures и за това как е реагирала, когато са публикували телефонния ѝ номер и нейния електронен адрес: „Направих едно от най-лошите неща, защото реагирах прекалено бързо. Когато получавах всички тези имейли от хора, които не познавам, се чувствах затрупана и реших да изтрия всичките си електронни писма. За около 30 секунди изтрих хиляди имейли, някои от които пазех в продължение на шест години. Беше ужасно. Плаках цял час“.

За това какво е чувството да расте с пристъпи на паника: „Беше наистина лошо. Първият път, когато имах пристъп на паника, седях в къщата на моя приятел и си помислих, че къщата гори. Обадих се на майка ми и тя ме заведе у дома, а през следващите три години това не спря. Постоянно питах майка ми как ще премине денят. Имах нужда да знам, че никой няма да умре и нищо няма да се промени“.

В галерията на Tialoto.bg може да намерите още снимки на Ема Стоун за списание WSJ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Уди Алънема стоун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
bros преди 8 години
'вем ти селянката рижа...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимките типичната скъпарка къщица в Бевърли Хилс. А мажето непричесано и с вид на хипарка. Удивително е как много от богатите държат да приличат на хората от улицата.
6
0
 
17
 
! Отговори
?!? преди 8 години
"... Ти дори не може да задаваш въпроси за характера ти, защото той ще ти отговори: Знаеш, че това е филм, нали?. ... " Явно под "характер" се има предвид "ролята". Т.е. в превода трябвада се преведе "образа".
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"за характера ти" -- тва е тоя същия баш-преводач с "докосващите видеа". некадърник, научи български първо!!!
4
7
 
8
 
! Отговори
Възхитен преди 8 години
Момата има нужда от психиатър!
3
0
 
32
 
! Отговори
pp преди 8 години
За "характера" ти ?!?!?! Да не е било character ? Преводачите?
2
3
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Трудно се работи с евреин!Много трудно!
1
2
 
14
 
! Отговори
мда преди 8 години
Това е ужасяващо. Той не прави каквито и да е репетиции. Ти дори не може да задаваш въпроси за характера ти, защото той ще ти отговори: Знаеш, че това е филм, нали?. Винаги съм го харесвал Алан, но след такова изказване започвам още повече да му се възхищавам :)

Спонсорирани публикации