Живот назаем: Николета краде чужди крака, гърди и дупета

Плеймейтката поства чужди снимки, хареса си италианка
Обновена: 25 юни 2015 13:09 | 25 юни 2015 09:30, Екип на Dnes.bg
64

"Кой както се уреди - едни работят, други си почиват". А какво ли всъщност прави Николета. Кражбата тук е уловена, дори се включва и авторката на снимката. Снимка: Instagram

Социалните мрежи дават възможност да разглеждаш хиляди чужди профили, да се радваш или да не харесваш чужди снимки. Родната плеймейтка Николета Лозанова обаче прибягва до друг похват – краде кадри на чужди красавици и си ги поства в своя профил в Instagram.

По принцип това го правят и други хора, но уточняват, че това са снимки на други хора. А и неписаните правила са, че трябва задължително да тагнеш човека и да напишеш regram.

При Лозанова обаче няма подобно нещо. Поства си крака, дупета и гърди на други красавици и събира лайкове сякаш са нейни. Няма да задълбочаваме дали подобна кражба си има медицинско наименование, но със сигурност е проблем да искаш живот назаем.

БГ-мамите разконспирираха последната кадър-акция на плеймейтката. Тя си присвои снагата на италианката chiara.na и дори малко я е фотошопнала да изглежда по-стройна. Както се казва, угодия няма. Самата chiara.na също хвана измамата и в един от постовете си поиска фотокредит за своя снимка.

Николета си беше харесала и една рускиня преди време, но тогава пак бе разкрита от "мамите".

"За никого не е тайна, че обичам да скандализирам, че провокацията е второто ми име, че съм дръзка, решителна и суетна. Всичко това има своята висока цена, дължи се на малки трикове и на големи жертви", написа наскоро съпругата на Божинов по повод старта на свой блог.

Явно наистина е решителна и суетна, но поне да използва собствената си визия. Според много мъже тя няма от какво да се притеснява, но явно някой и друг комплекс се обажда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: николета лозанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
49
 
! Отговори
Фики преди 8 години
Николето връщай съ в катуна, там щъ бъдеш първа красавица.
19
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно женицата е нарцис,но пък и мамите,какво ги бърка,какви крака си е присвоила Николета.По-добре да си гледат отрочетата,вместо да ровят цял ден из нета и да следят хората.
18
3
 
60
 
! Отговори
Oleee преди 8 години
Продължавам да се учудвам, защо подобни създания са постоянно в медиите... В крайна сметка тая какво може - НИЩО! Като каква тая и подобни на нея постоянно се навират където не им е работата, че и съвети дават? Абе, тия нито могат нещо, нито имат акъл, нито някога ще постигнат сами нещо. Та, защо постоянно ни набиват тия патки пред очите?
17
4
 
28
 
! Отговори
Хайхай преди 8 години
Николето ***, стига си натискала минуса. Опитваш се да ни замажеш очите че тва бил Пиар ама ние не сме от село до Пловдив, че да ти вържем.
16
2
 
25
 
! Отговори
кинти нема май преди 8 години
Докато Валерката й даваше кинти за всякакви прищевки, Николетка повече можеше да си позволи да си развява николетката по света и у нас... В джипове, курорти, клубове... Сега явно се е наложило да си вземе живот назаем, за да си поддържа имиджа, че с хубави крачета и поставени на правилните рамена се постига всичко.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази съдържателна статия е писана от цял екип на Днес :D
14
2
 
33
 
! Отговори
Ала преди 8 години
Има една снимка на която е сложила дъщерята на Божинов на чужд басейн ( пак на тази италианка е басейна) и една снимка на която направо нагло е откраднала снимка на дете и я представя пак за дъщеря си. Хора само не си мислете, че това бил ПА. Няма нормален човек да прави такъв гнусен пиар на гърба на дете.
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И парцалите, които развява от снимките са МЕНТЕ И ЕВТИНА РЕПЛИКА.Това е наша Глуполета - фалш и лъжа от всякъде.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До uikoНе се знае, с този тунинг навсякъде :)
11
3
 
40
 
! Отговори
До номер 17 преди 8 години
"Кой нормален умен българин е вземал 16бона заплата и ходил на Бора Бора?"Всеки един,който го е минал цял отбор
10
42
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БГ мамите да не завиждат... ами да направят нещо хубаво за себе си. Николета и без крадените снимки обиколи цял свят и как ли не си угоди на душишката. За скромният си потенциал е постигнала доста. Кой нормален умен българин е вземал 16бона заплата и ходил на Бора Бора?
9
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бг-мамите защо не се хванат да потренират малко, така може и бегло да се доближат до снимките, които по цял ден зяпат и, с които са толкова добре запознати ;)
8
2
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Безмозъчните се интересуват само от краката и дупетата си! Само, добрата визия е до време!
7
3
 
67
 
! Отговори
с преди 8 години
Като видях комичното заглавие на тая "новина", се сетих, че "Живот на заем" е заглавие на книга от Ремарк. Разбира се, много тежка книга. И спомена за това заглавие, което сега е вкарано в текст за бавноразвиващата ***, направо ме натъжи.
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
селене от село ПОПОВИЦА - Пловдивска област - защо пишете за такива *** въобще!
5
1
 
40
 
! Отговори
АнтиКаруцар преди 8 години
Ама много ви се моля, как може да говорите така за Никито, тя е ерОдирана.
4
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
проста жена с големи претенции. и като при всяка *** - кухи претенции
3
1
 
39
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
хахахааа........поредното нашенско джудже!
2
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Да смени PR-ите
1
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази е МНОГО ЕВТИНА !