Тейлър Суифт и Калвин са най-богатите знаменитости

Двамата детронираха от върха Бионсе и Джей Зи
Обновена: 26 юни 2015 13:24 | 26 юни 2015 13:12, Теодора Драгоева
7
Тейлър Суифт и Калвин са най-богатите знаменитости
Тейлър Суифт и Калвин Харис; Снимка: Splash News

Тейлър Суифт и Калвин Харис са най-добре платената двойка знаменитости в момента, според списание Forbes.
Така американската попзвезда и шотландският диджей детронираха кралете в класацията досега – Бионсе и Джей Зи.

Тейлър и Калвин са заедно от четири месеца, като в момента тя е на световното си турне „The 1989“ (последно беше в неговата родина Шотландия), а той се грижи за нейните котки в дома ѝ в Щатите.

Русата певица и Харис са спечелили общо 146 милиона долара през изминалата година, побеждавайки музикалния продуцент Джей Зи и съпругата му – попдива, които са натрупали състояние от 110 милиона долара за 2014-та.

Калвин Харис е най-добре платеният DJ за последните две години, а Тейлър е втора след Бионсе в класацията за най-печелившите жени в музикалния бизнес.

Третата двойка в класацията са Блейк Шелтън и Миранда Ламбърт, които са спечелили 57 милиона долара през изминалата година.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мдаТя "обяви война на Епъл" от името на гилдията, тъй като тя е най-продаваната и с най-тежък глас сред набедените за певци и звезди.
6
3
 
0
 
! Отговори
Кание Уест преди 8 години
Искам да ти кажа едно нещо Тейлър и повече няма да повтарям - Ти си един бял,ръбест,безличен,кокалест,изпит,вечно хленчещ бял ***! Бионсе заслужава първото място,а не ти,просто исках да го знаеш,ти долно бяло подобие на жена,нямаш никакви извивки,приличаш на закачалка за шапки.
5
4
 
16
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
Тая напусна Spotify, понеже не и плащали достаъчно добре, скоро възнегодува срещу Apple понеже също пускат стрийминг услуга безплатно за първите 3 месеца за всички потребители. Патентовала си някакви фрази и словосъчетания в песничките си та да не могат да ги позват други в тяхните песни, као пък искат трябва да и платят. Всъщност е някакво превзето *** и ако не са глупавите тинейджърки да и слушат шленчещите песни сигурно сега щеше да налива кафе в Старбукс.
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен ми е мнногооо противна прилича ми на травеститче,хамстер,имам и чувството,че не е наред с главата,Бионсе е класи над нея.Скоро и тоя псевдо диджей ще и набие шута.
3
0
 
5
 
! Отговори
lunatic преди 8 години
До мдапърво мрънкаше за гратисния trial период при Apple, сега уж след като са се съгласили с изискванията и някак случайно е оттеглила музиката си от Spotify под предлог, че не плащат достатъчно и я е пуснала ексклузивно при Apple. Сякаш те плащат повече... Е какво е това, плитък ПР.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая би тръгнала и с дядо си, стига да беше известен. А и като певица не е нищо особено, но не мисля, че това и пречи на таргет групата от 10 до 17 години.
1
3
 
21
 
! Отговори
мда преди 8 години
Странно как точно най-богатите най много ламтят за още ( или пък не е толкова странно). Суифт едва ли не влезе във война със Ейпъл ле беше забравих вече че не и плащали за не знам си какво... Толкова меркантилен свят живеем за жалост...