Чарли Хънам става новият крал Артур

Лентата пък ще бъде режисирана от Гай Ричи
27 юли 2015 09:16, Теодора Драгоева
1
Чарли Хънам става новият крал Артур
Снимка: ew.com

Звездата на сериала „Синове на анархията“ – Чарли Хънам – е на път да се превърне в грубия и мрачен крал Артур.
Снажният британски актьор повдигна завесата над новия си филм, чийто режисьор е Гай Ричи. Хънам краси корицата на новия брой на списание "Entertainment Weekly".

Неотдавна Чарли влезе в заглавията на медиите, след като отказа да участва в дългоочакваната адаптация на еротичния роман „Петдесет нюанса сиво“ като Крисчън Грей и беше заменен от Джейми Дорнан. Може да се окаже, обаче че е постъпил правилно в името на една по-различна филмова кариера.

От фотосесията за изданието можем да съдим, че следващият предводител на рицарите от кръглата маса ще бъде повече от горещ.
„Той е малко грубоват, но умее да оцелява във всички ситуации“, казва 35-годишният актьор пред списанието, описвайки новия си киноперсонаж.

„Артур е дете, израснало на улицата. Много по-сложна персона е, отколкото хората си го представят. Филмът отново ще покаже почерка на Гай Ричи“, споделя Чарли.

„Нямам намерение да се опитвам да направя Крал Артур добър и красив“, допълва Ричи в изданието. „Тези две качества са съвместими, но са за друг тип герой и за съжаление, те не са интересни за гледане. Люк Скайуокър винаги е бил най-безинтересният герой в „Междузвездни войни“, именно защото е добър и хубав мъж. Свестните момчета са скучни.“

Продуцентът на филма Лайнъл Уиграм пък казва за творческото решение следното: „Надяваме се кралските особи да не бъдат твърде обидени от това, което смятаме да направим с нашия Крал Артур.“

Филмът „Рицари на кръглата маса: Крал Артур“ се снима в момента, а трябва да излезе по кината на 22 юли 2016 г.

За да видите снимките на Хънам с меча Екскалибур,  влезте в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Рай Гичи преди 8 години
Това ще е пародия и гротеска.