Ненчо още не е взел Йоанна – пречат им участията

Двамата още са далеч от мисълта да скрепят любовта си
19 авг 2015 08:25,
14
Ненчо още не е взел Йоанна – пречат им участията
Снимка: архив, Булфото

Фенките на Ненчо Балабанов могат да спят спокойно - харизматичният актьор не бърза да се бракува повторно, след като наскоро се разведе с майката на сина си.

Пред "Монитор" близки до Фейс Бойко тушираха слуховете, че с новата му муза Йоанна Драгнева са се сгодили.

Още по темата

С бившата вокалистка на Deep Zone имитаторът на премиера се среща от осем месеца и двамата са безкрайно влюбени, но на този етап не са обсъждали разходка до олтара.

На практика двойката все още не се е решила и да заживее заедно – прави го само на път към поредното си клубно участие.

Цяло лято Ненчо и Йоанна пътуват нон-стоп из страната като дует, а последният им общ концерт бе във Враца по случай Международния ден на младежта.

На 3 септември откритието на „Господари на ефира” ще стреля с лафове с гласа на Борисов в русенския Летен театър.

Ръката му на сцената отново ще държи Йоанна, а  публиката ще чуе златни хитове на INXS, U2 и парчетата, които изведоха Ненчо до финала на "Като две капки вода" - "Hero" на Енрике Иглесиас и" Cosе Della Vita" на Ерос Рамацоти. В кратки срокове Балабанов и Драгнева ще снимат видеото към "Дай ми време" - песента, по време на чиито записи пламна искрата между тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обаче двамата как се намериха, лика прилика! Да не му мислят много, а да се женят, подхождат си идеално.
12
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Nen4o be6e interesen v na4aloto,sega e edin iz4erpan palq4o
11
0
 
7
 
! Отговори
Тази я познавам преди 8 години
Евтина е тази Йоана. Номерът и е да се закача за известни,защото самата тя след като напусна дийп зон не може да пробие. Затова напред с *** и е мотото, докаро може. И Ненчо ще бъде използван m.blitz.bg/article/38481
10
0
 
10
 
! Отговори
? преди 8 години
Той е талантлив , но вече досаден до смърт халтураждия. Тя - общо взето неизвестна и средностатистически "талантлива" певица. Двамата са си лика прилика и са нагледен пример как в БГ се става ВИП!
9
2
 
5
 
! Отговори
SA преди 8 години
Абе коя е тая пък?И тя ли е "звезда'' като него?!
8
4
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Че тя е по-известна от него, дори мисля, че може да си намери по-добър, а не тая еднодневка.
7
2
 
4
 
! Отговори
иван преди 8 години
какъв ненчо,бе?това нали е тиквата!този човек вкара тиквите в песните и развлеченията.пошло и неприятно.предаде гидията.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя вече толкова да ми е противен с една и същата си изява, ББ, че няма на къде повече. Че и реклами с него пак в ролята на тъпия ни премиер. Просто с нещо, като се прекали и става супер, ама супер досадно и дразнещо. Както 5 каза, местим дедовия и това е :) :) :)
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започвам да местя дедовия
4
2
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Не знам защо си решил/а, че Ненчо е талантлив артист. Аз досега виждам от него само 1 роля - да се прави на Тиквата от Банкя, но за това талант не се иска. Просто гласовете им си приличат. Скоро това ще втръсне и ще трябва да измисли друго, тогава да видим дали е артист или имитатор
3
1
 
12
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Ей много са платили за реклама Магьрдич Халвата с приятеля си Наско Янкулов- " менажер" селски тип.Кой луд плаща по 5хил. на Ненчо сббьркан народ
2
2
 
9
 
! Отговори
SA преди 8 години
Клоун!
1
4
 
32
 
! Отговори
no name преди 8 години
Познатия сценарии - талантлив актьор, който ще бъде преекспониран и предъвкан до припадък, докато на хората не им втръсне от него. След сполетялата го внезапно слава набързо се развежда с жена си /или напуска дългогодишната си партньорка/ и си взима чисто нова блондинка. Да ви напомня на историята на Димитър Рачков? И Ненчо като Рачков ще бъде натрапван на зрителя от всяко ъгълче, докато образа му не стане банален.... Жалко и за двамата - пилеят си таланта с халтурки...