Кери Уошингтън вае тяло с пилатес

Актрисата се чувства по-красива след раждането на дъщеря си
20 авг 2015 21:35, Теодора Драгоева
1
Кери Уошингтън вае тяло с пилатес
Снимка;self.com

Кери Уошингтън показва невероятното си тяло в новия брой на списание Self. Актрисата от хитовия сериал "Скандал" говори за работата си, за майчинството и за това, че е успяла да си върне формата след раждането с Пилатес.

Звездата приветства дъщеря си Изабел Амарачи от съпруга си - професионалния куотърбек Намди Азомуга миналата година през май.

Освен това Кери е заснела една наистина впечатляваща фотосесия, в която показва своята пластичност от различни ъгли на камерата. Вижте няколко акцента от интервюто с 38-годишната актриса:

За това какво е научила от героинята си в "Скандал" Оливия Поуп: "Играя Оливия в продължение на 4 години и смятам, че тя ме научи на много неща и най-вече на това каква не искам да бъда, което също е полезно".

За това, че е открила пилатеса, след своя контузия: "Аз се запознах с пилатеса преди около 8 или 9 години. Това беше след една моя контузия и имах нужда да намеря начин да спортувам, но да се пазя едновременно. Пилатеса е хем рехабилитация, хем ме държи във форма физически, така че това се оказа отговорът на всичките ми въпроси."

За себе си и кариерата си: "Всеки от нас е изключително уникален. Всеки човек има нещо, което можем да предложи на света. Но аз не мога да бъда себе си напълно, ако не се даде възможност на хората да ми помогнат да достигна потенциала си. Само тогава човек може да покаже на какво е способен."

За тялото си: "Преди няколко седмици моят мениджър ме попита дали се чувствам във форма, защото той смята, че съм си върнала тялото от преди бременността. Казах му, че не искам да се връщам назад в живота си за каквото и да била. Не съм била наистина фокусирана върху това да си "връщам старото тяло", а по-скоро да постигна най-добрата версия на себе си."
Вижте снимките на Уошингтън в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари