Мел Гибсън залюби 24-годишна сценаристка

Брюнетката е "само" с 35 година по-млада от звездата
24 авг 2015 14:22, Теодора Драгоева
25
Мел Гибсън залюби 24-годишна сценаристка
Снимка; dailymail.co.uk

Мел Гибсън се разходки ръка за ръка в Сидни с новата си любов Розалинд Рос. 59-годишният холивудски актьор и режисьор излиза с 24-годишна красавица, за която се знае, че е обещаващ филмов сценарист и е в Австралия, специално за да работи с Гибсън по новия му проект.

Според слуховете Мел се е запознал с младата брюнетка преди няколко месеца, когато тя е кандидатствала за работа като сценарист в продуцентската компания Icon.

След това двамата са си организирали романтична почивка в Коста Рика като явно вече са готови да се покажат като двойка пред обществеността. Първите общи снимки на влюбените се появиха в неделя, по време на Филмов фестивал в Сидни.

Тогава носителят на Оскар за хита "Смело сърце" беше обвинен от фотографката Кристи Милър от вестник "Daily Telegraph", че го е наплюла и избутала, на което Мел отвърна, че "твърдението е пълна лъжа".

Още новини за звезди четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я, всички коментари аут...
20
2
 
6
 
! Отговори
женска до 19 преди 8 години
"Стар мъж без пари -някой да е виждал с млада хубава жена"Не, но това не е нито заради старостта, нито заради липсата на пари, а заради неспособността(некадърността) на мъжа да има пари(успех) - това отблъсква жените.Същото е и като млад, но тогава още не се знае колко ще е успешен, затова жените са склонни да рискуват повече.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20. Не може да се каже , че привлекателното в него са само парите ?Той си има качества и артистичен чар !А личният му живот е бил с една жена за дълго време и много партита по време на снимки ! Тя е знаела ,че е стабилната страна в съвместният им живот. И когато решава да се разведе ( имат 7 деца ) взема 400 милиона . По това време Мел имаше 900 мил.И сега , след като е свободен ,дали ще бъде с 24, 34 годишна , незная дали му отдава значение . Живее днешния си живот , професионално има мно
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 59 години мъжът може да е стар, а може и да не е стар. Зависи от много неща - ген, начин на живот и т.н. В случая Мел Гибсън не ми изглежда стар за тази 24 годишна Рос. Парите не са фактор при такава връзка, ама някои като не могат да си обяснят защо са се харесали, винаги имат това клише под ръка. За младите жени по принцип са полезни връзките с по-възрастни мъже, най-малкото защото много може да научат от тях, иначе ще им трябват 20-30 години, за да се научат от собствен опит, но тогава ням
17
1
 
6
 
! Отговори
Смешници преди 8 години
Смешно звучат напъните да се дава определение за стар. За всеки човек е различно какво се разбира под стар и това най-често зависи от възрастта на човека. Когато един човек е на 10 години, стари са всички примерно над 12 години. Когато стане на 16 години, стари за тези над 19 години. Когато стане на 18 години, стари за него са тези над 30 години. Когато стане на 30 години, стари за него са тези над 50 години. А когато стане на 60 години, стари за него са тези над 75 години.....
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ???нещо много си сигурен че ''всички '' жени ''много '' т е харесват .:))не бъди .не бъди сигурен.Кварталните каки не се броят за ''всички жени п о света'' Не всички те харесват .Мел Гибсън е бил секси до към 35 годишен -сини очи ,черна коса ,красиво тяло ,след това годинките си казват думата.А известността и парите му осигуряват жени -след 40 та му година -:))защо е така -не се чуди .Така няма какво да го мислим него -винаги има ''нещо'' привлекателно в него :))
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *вианги са се деляли на богати и бедни :).Стар мъж без пари -някой да е виждал с млада хубава жена /няма и да види де щото няма причина млада жена да е със старец
14
4
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
До Факт не е точно така ,на 59 г- мъжът е точно на 59 ,-стар :)) виж -парите са си пари ,това е вярното.Нищо не може да замени младото тяло.Така че старите мъже много добре знаят с какво да си ''купят'' ''любов'' :)
13
5
 
9
 
! Отговори
??? преди 8 години
Интересно как някой обясняват собствените си неуспехи сред жените с това, че другите имали пари, а жените били кифли и се лакомели за по-добър живот. А тогава ми обяснете защо жените от всички възрасти много ме харесват, а аз съм малко по-възрастен от Мел Гибсън, нямам много пари и не употребявам виагра или нещо подобно?
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ана Никол също беше страстно влюбена в Маршъл. ...После ще се разделят чрез няколко милиона и тая ще стане поредната Ким Изтрещенян.
11
3
 
12
 
! Отговори
* преди 8 години
Преди време мъжете се деляха на млади и стари...Сега вече има ВИАГРА...
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох сетих се за Кърк Дхглас , голяма скица е !Той казва , ми и аз съм бил пристрастен към секс ,ама не съм имал проблем ! Сега що да имат проблем ?
9
9
 
0
 
! Отговори
не на мен тия преди 8 години
Двама безработни култироведи в Сидни Австралия , да видим онова шапкарче от русия издънкаджия ли е или има има нещо , ще хвърли ли А бомби и ли ще плаши *** с *** си изцепки с кликата си *** , ако е последното ......... излезе че съм прав за шапкарчето, издънкаджии, да не ме занимава с малоумието си , факинг дежа ву.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не може да каже на двама , дали да се харесват или не ?И до кога да се харесват . И двамата са свободни .
7
2
 
13
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Защо да е прекомерна разлика?!Хората не са еднакви - за едни може да е много и извратено /това обикновено си го мислят младежите под 16-18 години/, за други не е много. В крайна сметка това си го решават те, а не ние. В случая си го решават Мел Гибсън и Розалинд Рос, а не ние.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фотографка избутала Мел Гипсън , тя пък кава работа има да го обвинява с кого излиза ? Ще излиза с когото му харесва , след като и момичето иска да е с него !
5
2
 
19
 
! Отговори
От Архива преди 8 години
Може и да е на 59, ама пък 100 долара са си 100 долара....
4
2
 
22
 
! Отговори
Факт преди 8 години
На 59 години мъжът си е мъж и не прощава на никоя жена, особено ако има възможностите на Мел Гибсън, който и след 10-15 години ще продължи да е желан от жените.
3
3
 
3
 
! Отговори
senseipetz преди 8 години
ne.. tuk w BG se kakzwa karieriska.. ili tramplin za neja..
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжете в критическа са по-страшни от жените и винаги се прецакват яко.