Джесика Симпсън за бившия си: Той беше финансова грешка!

Певицата бе омъжена за музиканта Ник Лейчи
12 сеп 2015 12:28, Мария Дуковска
9
Джесика Симпсън за бившия си: Той беше финансова грешка!
Снимка: сп. OK US

Джесика Симпсън отново удари под кръста бившия си съпруг Ник Лейчи. Звездата бе гост в новинарския блок на CNBC по повод 10-годишнината от пускането на нейната модна линия, където каза някои не много ласкави неща за бившата си изгора.

Запитана от водещата Кели Евънс коя е най-голямата ѝ финансова грешка, блондинката отвърна: „Най-голямата ми финансова грешка? Не знам. Мисля, че това бе първият ми брак“. Евънс побърза да я успокои с думите: „Всъщност вярваш или не, това е един от най-честите отговори“.

Лейчи и Симпсън бяха женени в периода 2002-2006. Двамата дори имаха собствено шоу по MTV. След развода им певецът се омъжи за Ванеса Минило, от която има две деца – син Кемдън (2) и 8-месечно момиченце Бруклин.

Неотдавна Ник призна: „Не бих казал, че сме приятели, нито врагове. Ние просто не си контактуваме. И двамата продължихме напред и не си общуваме.“

След раздялата с него, Джесика излизаше с Тони Ромо и певеца Джон Майер, докато не откри любовта в лицето на Ерик Джонсън, за когото в момента е омъжена. Звездата има две деца от него – дъщеря Максуел (3) и 2-годишния Ейс. 

Още звездни новини четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
МАмуинио преди 8 години
"Финансова грешка!" Ами любовта и другите такиви работи...?
6
0
 
2
 
! Отговори
Беселина, преди 8 години
"Певецът се омъжи"?!?! Това значи ли, че жена му е мъж или той е женчо?! Редакторите на днес.бг дали изобщо владеят български на средношколско ниво?! Всеки ден сайта ви е пълен с грешки, в допълнение на тъпотиите, които пишете.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-накрая някой да се признае, че бракът му е бил финасова грешка! Е, поне за другия сватбата си остава финасов успех.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От някво интервю, по няква телевизи, от едно изречение направихте цяла статия. И личния дневник на майките си ще препишете тука за някоя стотинка. Жалки драскачи.
3
0
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Произнася се Ник Лашей, а не Лейчи, както сте го написали
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"След развода им певецът се омъжи за Ванеса Минило, от която има две деца"................Изключително авангарден изказ. Вероятно така ще се говори след години.
1
1
 
12
 
! Отговори
Инж. Гонзич преди 8 години
Местя на ляво, благодаря за напомнянето.