Жизел Бюндхен пак стана най-богатият модел в света

Бразилката води класацията вече девет години поред
Обновена: 18 сеп 2015 16:18 | 18 сеп 2015 15:07, Мария Дуковска
1
Жизел Бюндхен пак стана най-богатият модел в света
Жизел Бюндхен; Снимка: Getty Images

Макар преди няколко месеца Жизел Бюндхен да обяви, че се „пенсионира“ от модата, това не ѝ попречи отново да се изкачи на върха в тазгодишната класация на списание Forbes за най-богатите модели.

Според изданието Жизел изпреварва всички свои колежки от модния бранш със състояние от 44 милиона долара. 35-годишната бразилка се оттегли от модния подиум, но продължава да участва в рекламни кампании на Chanel, Carolina Herrera и Balenciaga.

Най-интересен и впечатляващ е фактът, че Жизел Бюндхен е най-богатият модел в света за девета поредна година!

На второ място в престижната класация застава британката Кара Делевин, изявяваща се и като актриса. Нейният финансов актив е 9 милиона долара, от които 3,5 милиона долара Кара е заработила само през 2014 година.

Делевин обаче поделя второто място с екзотичната бразилска красавица Адриана Лима, чието състояние също е оценено на 9 милиона долара. Бившият ангел на Victoria's Secret – холандската прелест Дауцен Крос застава на номер четири, благодарение на своите 7,5 милиона долара.

Петото място е запазено за руския модел Наталия Водянова със състояние от 7 милиона долара.

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 8 години
Ето как медиите (едва ли случайно) насаждат култа към Златния телец. Поръчкова история. Иначе няма да са те, а други, готови да слушкат... Това ли е най-важно - че е най-богатата за даден период от време. А ми кажете - "най-търсената и най-успешната, защото има нероятни умения" (то какви ли толкова умения, ама хайде, това е друг въпрос). Фокусирайте се върху личните качества, а не върху парите, които някой друг дава. Това са две страни на една монета, то е важно къде ще падне акцентът.