Сиена Милър: Брадли Купър e лоялен и мил!

Британската звезда позира за американското издание на "Marie Claire"
24 сеп 2015 15:42, Теодора Драгоева
0
Сиена Милър: Брадли Купър e лоялен и мил!
Снимка: Marie Claire

Преди два месеца Сиена Милър преживя сериозна драма в личния си живот. Холивудската звезда се раздели със своя годеник и баща на 3-годишната ѝ дъщеря Том Стъридж. Това обаче не попречи на актрисата да продължава да ни очарова от страниците на различни списания.

Наскоро видяхме Сиена в британското списание "Vogue", превъплътила се в ролята на изискана и фина дама. Сега актрисата грее от корицата на американското списание "Marie Claire" и наяве е излязла нейната нежност и женственост. В октомврийския брой на изданието е поместено и интервю с 33-годишната Сиена. Ето и какво разкрива тя:

За красотата: "Това, което осъзнах е, че не трябва да се старая да бъда красива, защото това е безполезно. В момента се фокусирам именно върху това да не обръщам толкова голямо внимание на външния си вид".

За втория си проект с Брадли Купър "Повелителят на кухнята" (двамата работиха заедно и във филма "Американски снайперист"): "Ние сме много добри приятели – смеем се много. Той е лоялен и мил и няма представа за своето великолепие".

За това да бъде майка: "Това е нещото, което те променя най-дълбоко. Преди това бях капризна и спонтанна. Сега чувствам, че съм намерила пътя, който търсих и че животът е красив и прост. Ходим в парка. Водя я на училище. Отиваме в провинцията, а тя се каля и язди понита".

В галерията на Тialoto.bg може да намерите снимки на прекрасната Сиена Милър за американското списание "Marie Claire".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари