Кайли Дженър се оплака от тормоз в социалните мрежи

Кайли вече диша във врата на кака си Ким Кардашиян
2
Кайли Дженър се оплака от тормоз в социалните мрежи
Снимка; ELLE

Най-малката сестра от клана Кардашиян – Кайли Дженър, винаги изглежда супер секси и според много хора тя диша във врата на кака си Ким Кардашиян-Уест, опитвайки се да я измести от сърцата на феновете.

Нейното горещо излъчване ѝ донесе и поредната модна корица, този път за списание ELLE, Канада.

Автор на сесията е небезизвестният моден фотограф Макс Абадиан, който от години има близки отношения с най-популярното риалити семейство в САЩ.

В интервюто Кайли говори най-вече за това, че иска да стартира кампания срещу тормоза на звездите в социалните медии.

"Тормозя се непрекъснато докато сърфирам в интернет. Чувствам, че колкото по-голяма ставам, толкова повече омраза получавам. Но има толкова много други хора, които също биват тормозени чрез социалните медии и бих искала те също да споделят историите си.“

Именно затова мис Дженър стартира кампанията срещу онлайн тормоза "IAmMoreThan". Освен това 18-годишната брюнетка говори за първи път и за своите пластични операции.

"Когато си уголемих устните, буквално не казах на никого! Нито на най-добрата си приятелка, нито на гаджето си Тайга. Наистина сметнах, че това си е моя лична работа. Майка ми беше абсолютно против тази операция, но аз я помолих да ми разреши да го направя. Никога не съм отричала, че съм се подложила на тази операция, защото тя е очевидна".

За да видите снимките на Кайли, посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ох, drama queen, ***! *** как я тормозели, докато тя се опитвала да бъде известна! Ау, ужа-а-а-а-а-а-а-ас, няма да спя една седмица...
1
3
 
6
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН преди 8 години
Ясно фотографа и той наше момче арменче. И не е Абадиан, а Абадиян. Все едно Ким Кардашиан. Все тая де. Фотографа е страхотен наистина. Евала. И крокодила Гена би направил да мяза на Василиса Прекрасная.