Новата плеймейтка се определи за плоска

Не е лесно да се носи титлата, призна Ася Капчикова
31 яну 2016 17:52,
37
Новата плеймейтка се определи за плоска
Снимка: архив, Булфото

Не е лесно да се носи титлата мис "Плеймейт". Това заяви победителката в тазгодишния конкурс Ася Капчикова пред Нова телевизия.

Миската отрече конкурсът да е нагласен, като дори самата тя не вярвала, че ще спечели.

Още по темата
"Аз не съм типична плеймейтка", сподели Ася, като добави, че е напълно естествена и няма силикон в бюста си. Тя дори се определи за "плоска".

Единствената намеса по тялото й било уплътняването на устните й с хилаурон. "Но той се разгражда и затова не го смятам за съществена хирургична намеса по мен. Напълно натурална съм, даже твърде плоска", отсече тя.

Ася Капчикова разказа още, че била неприятно изненадана, че другите претендентки за титлата не са я прегърнали, след като са я обявили за победител в конкурса.

Половинката на Криско разказа, че искрата между нея и рапърът се запалила по време на снимките по клипа "Шапка ти свалям". Миската не сподели дали има любов между двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: ПлеймейтАся Капчикова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой набързо да ми преведе на български, какво трябва да се разбира под "плеймейтка"? Нещо като елитна компаньонка с кетап, лицензирана? Изпитват ли ги като древните хетери да са в състояние да обслужат трима мъже наведнъж?
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като видя подобна кифла, се сещам за един виц. Лъвът: красивите крачка напред, умните крачка назад. Жабата: аз да се разчекна ли сега?
5
1
 
15
 
! Отговори
готова е преди 8 години
Това ,че е плоска и то не само в бюста се вижда от доста далече ,но пък е достатъчно условие за министерски пост при Винету.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези плеймейтки дори и да са физически красиви, някак не предизвикават в мен положителни емоции, още по-малко уважение. Някак красотата им, ако изобщо я има, е помпозна, кичозна, изкуствена, безлична и няма излъчване. По-скоро предизвиква в мен смях , възмущение и итвращение, отколкото умиление, респект, наслада или каквото и да е позитивно усещане.
3
2
 
8
 
! Отговори
Discovery преди 8 години
Имаше 1-2 момичета дето наистина си бяха хубави и заслужаваха повече от тая да спечелят. Не че много ме вълнува, но все пак, като пуснат статия за новата плеймейт ги разглеждам коя каква е и що е и тази Кучкова миналогодишната мисля, че беше, който каквото ще да ми говори си е красавица... От тея кифленските красавици, но пак красавица. Тая дет сега я избраха, на нищо не ми мяза....
2
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази сега се води хубава, така ли?
1
0
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Още е гладна и плоска, защото сега навлиза в света на богатите застаряващи чичковци.Тепърва ще расте на бюст и банкови сметки.