Модни съвети от Ким Кардашиян

Вижте уроците по стил на риалити звездата
12 мар 2016 15:41, Криси Табачка
18
Модни съвети от Ким Кардашиян
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян може и да е известна на червения килим със своите сексапилни визии, но под предизвикателните силуети се крият някои добри уроци по стил.

Дори и да не искате да пробвате роклята от латекс на риалити звездата, все пак има какво да се научи и от съпругата на Кание Уест.

Няма как да отречем, че през годините модните решения на Ким еволюират, без значение дали това е с помощта на цял куп професионалисти и стилисти.

Преди да я "отпишете" като просто сексапилна и провокативна, погледнете нашия списък с уроците по стил от Кардашян, които можем да научим.

Коженото яке винаги е добра идея

Добавянето на кожено яке, дори и само наметнато през рамо, е способно да завърши всеки един силует, без значение от неговия стил. Класическият компонент на гардероба е перфектната комбинация между дръзко и изискано и буквално отива както на тениска с дънки, така и на рокля.

Токчетата преобразяват и най-обикновения силует

Често можете да забележите Ким Кардашиян с най-обикновена тениска и изчистени дънки. Изведнъж с високи токчета, визията е не просто завършена, но и добива особено сексапилен вид. Можете да приложите този урок и в своето ежедневие – високият ток наистина може да прави чудеса.

Още от съветите на Ким можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Докога уважаеми днесБГ- писачи, ще ни завирате тази грозна т-р-ъ-т-л-а, че и съветите ще и чета?! С какво толкова е заслужила тази женица на това грозно н-е-г-р-о?! Че разполага с пари ли?! За сведение, бедната българка се облича много по-добре от това ***!
8
2
 
6
 
! Отговори
ееееееееее преди 8 години
ееее на голям тезгях най обичам да работя
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Л.Каравелов е писал за манастирската трапеза, сега вече има и изображение
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей...без да впечатлява с нещо като личност или талант, на чисто физическо ниво Ким определено Е много женствена. Дори голямото й дупе, за което всички я плюят е страшно секси. И да че е пищна и приятно закръглена, така е. Но в никакъв случай дебела. А дали трябва да ни я поднасят като "звезда" е съвсем друга тема.:).
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Модни съвети от кака ви Ким...?! Жива да не бях! :D
4
2
 
16
 
! Отговори
Аз го преместих преди 8 години
Местим ли?
3
4
 
9
 
! Отговори
Ха, ха, хаа преди 8 години
ТОВА Е ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ДЕБЕЛАНКИТЕ, НО Е ВАЖНО И ТЕ ДА СА СЕКСИ, А НЕ ПОВЛЕКАНИ
2
1
 
25
 
! Отговори
. преди 8 години
Най-важен съвет:Отгледайте си огромен з'адник и го показвайте навсякъде.Няма други съвети.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Четете тези съвети, другарки и когато се запознаете с тях, постъпете точно обратното на това, което си съветва дебелог...зата леля от фотоса. Ще имате наистина чудесни модни попадения!