Софка: Ще кръстим бебето на свекървата!

Последната дума за името ще има бащата на детето – Гринго
Обновена: 19 апр 2016 08:39 | 19 апр 2016 08:22,
16
Софка: Ще кръстим бебето на свекървата!
Снимка: Лилия Йотова за сп. "Story"

Софи Маринова много пъти е споделяла желанието си да има второ дете, но до този момент съдбата сякаш беше на друго мнение. Ето обаче, че новината вече е на лице и певицата отново е бременна.

Тя и любимият й Гринго ще стават родители, без дори да са подозирали за това, разкри певицата. Маринова сподели, че бебето не било планувано и новината се оказала изненада и за двамата. Въпреки това обаче те са повече от щастливи и определят връзката си като като безгранично щастие.

Още по темата

Тъй като първа научила новината, свекървата имала време да поговори със Софи и да й разкаже за предсказанията, свързани с първото й внуче. "Всички казват, че ще е момиче", заявила бъдещата баба.

Новината, разбира се, веднага се харесала на изпълнителката, която мечтаела да има дъщеричка. Самата тя си припомнила колко пъти са й повтаряли, че втората й рожба ще е момиче. Почти сигурна в пола на бъдещото си дете, Софи вече избрала и името, което ще носи то.

След разни закачливи шегички между майката на Гринго и Софи, двете решили, че ако е момиче ще го кръстят София. Така хем ще носи и името на майка си, хем и това на своята баба, която се казвала Сафие.

Изпълнителката обаче е категорична, че последната дума има бащата на детето. "Каквото каже той – това е. Независимо дали ще е момче или момиче", казва още ромската перла пред списание "Блясък".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Мюмюн преди 8 години
На Гринго баща му Ел Мариачи ли е ?
5
1
 
19
 
! Отговори
Генерал Лий преди 8 години
Този е ветеран южняк от гражданската война в САЩ :)))
4
0
 
23
 
! Отговори
манго преди 8 години
Свекървата каква и се пада :братовчедка, сестра, баба, леля?
3
0
 
26
 
! Отговори
Astarot преди 8 години
До Анонимен @4Хахахахаха, аз само заради тениската му отворих статията... Да чета коментарите :D И това доживяхме... Да ходят с тениски на Конфедерацията. Утре ще тръгнат и с тениски "White power" :D
2
0
 
20
 
! Отговори
Ай сиктир преди 8 години
Ех, как тъжно, пораженчески примирено гледа Гринго... Гринго, Грингооо, къде отиваш ти, може би...
1
1
 
46
 
! Отговори
Бобо преди 8 години
Гринго:)))това майтап ли е?А продуцента Крум знае ли?Дъщерята ще я кръстят Покахонтас:))