Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин

Певицата предизвика катастрофа тази нощ в София
Обновена: 20 апр 2016 11:13 | 20 апр 2016 11:03,
154
Задържаха Жана Бергендорф за употреба на кокаин
Снимка: Facebook

Жана Бергендорф е задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа тази нощ в София, съобщи Нова тв.

Инцидентът е станал към 22:30 часа. Колата, която шофирала Бергендорф, ударила леко друг автомобил в центъра на града.

Пристигналите на мястото полицаи проверили с дрегер певицата за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Въпреки това държанието на Бергендорф усъмнило униформените и те й направили полеви тест за наркотици, който показал наличието на кокаин.

Певицата е отказала да даде кръв и урина. В момента е в 1-во РПУ.

Припомняме ви, че в началото на юли 2015 победителката във второто издание на X Factor бе отведена с патрулка до столичното Първо районно управление. От полицията тогава уточниха, че тя не е арестувана и не са й повдигнати обвинения.

Криминалистите изясняваха инцидент в дома й в столичния квартал "Гео Милев". Униформените се отзоваха на сигнал за битов скандал.

Тогава се появи и информация, че полицията е открила марихуана в дома на Бергендорф. Срещу нея не бяха повдигнати обвинения.

Адвокатът на певицата бе категоричен, че тя няма нищо общо с откритата "тревна маса" в дома й.

По повод появилата се в публичното пространство информация от "Вирджиния Рекърдс", звукозаписната компания, която я представлява, също защитиха певицата.

Те уточниха, че Жана сама е потърсила помощ от полицията и тя "не е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
5
 
15
 
! Отговори
ВЛАДИМИР БРАНКОВ преди 8 години
ВЛАДКО БРАНКОВ ЩО МЪЛЧИ СЕГА/!ТАТКО И НА ДРОГАТА ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПО НАБОЛЕЛИТЕ ВЪПРОСИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.И БРАНКОВ КАКТО ОБИЧАШ ДА ИЗТЪКВАШ, ЧЕ СИ ВИДЕН СТОЛИЧАНИН, КОРЕНЯК И НЕЗНАМ СИ КВО :) КАЖИ ПОСЕРДНОЩ В ДЕЛНИЧЕН ДЕН, КОЙ И ГЛЕДА ДЕТЕТО? МАЙКА И ТАКСИДЖИЙКАТА ЛИ, ТА ТАЯ РИЖА *** ДА СЕ ДРУСА НА ВОЛЯ
87
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искаме да видиме дали ще бъде осъдена и вкарана в затвора ,тая повръщня или пак ще и се размине щото е " голямата певица ".
86
12
 
27
 
! Отговори
честит преди 8 години
учудват ме толерастчетата които скочиха да защитават тая ШМРЪКЛА. Блъсна /мисля и уби/ дете преди години. Вдигна блока на главата си в последния път, като беше в абстиненция. Сега шмърка и блъска коли?Да сме и били простили, тя щяла си осъзнае грешката. Абе вие четете ли какво пиешете въобще, или Саня Армутлиева ви плаща да ги пишете тези неша?
85
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Травеrsa.
84
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя крокодил освен че няма глас и цвили вместо да пеедокога ще ни го представяте и натрапвате като голямата " певица и звезда "
83
12
 
16
 
! Отговори
К. преди 8 години
На тая само като й видиш физиономията, може да ти стане ясно за какво иде реч. Наркоманите вече отдалеч ги познавам. Дано да има някакви последствия, иначе тези закони само на книга ли ще си ги четем?
82
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
грозна!
81
22
 
18
 
! Отговори
fire преди 8 години
Аз пък, харесвам Жана! И напълно подкрепям Руди ( коментар #88 )!Има красива екзотична външност, много добра певица е!Човек минава през какво ли не, по различни причини. Жана, мила, имай куража и силата да се справиш с онова, което не те прави щастлива и те праща в една друга посока. Не хвърляй на *** дарбите, които са ти дадени. А те са прекрасни!
80
19
 
20
 
! Отговори
Педала гоцев преди 8 години
Тая е страшна наркоманка...
79
5
 
20
 
! Отговори
adn преди 8 години
До РудиБог. Този надрусан ***, ако беше убила детето ти, друго ще пишеш.
78
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудовищно яка снимка! Само не знам кой е на нея - Жана или Жан?
77
24
 
14
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 8 години
Това ли е лицето на българската естрада?! Аллах опази. Тя е по зле и от най скандалните чалгаджийки бре!
76
19
 
21
 
! Отговори
флинк преди 8 години
Taя с това червеното е като някой турски картал. Брутално грозна и адски нагла. У тях нека си шмърка и бяло и зелено и пимбяно, но не да ми кара кола надрусана и да ми прави ПТП-та. Ами ако този *** беше убил някой?
75
14
 
40
 
! Отговори
Руди преди 8 години
Да, всеки обича да съди... грозна, наркоманка, не била певица, протеже била. Може и така да е, но кой е всеки от вас, за да съди? Един е минал на червен светофар, друг пуши трева, трети карал на 6 бири, ама само веднъж, четвърти е откраднал, ама не са го хванали. Съдете, за да се чувствате по- добре сега. Ред е на Жана, съдете я! Аз и пожелавам да осмисли грешката си и да се оправи, каквото и да означава това за нея. Хубаво е да бъде наказана, но епитетите са ужасни. Кои сте вие да съдите?
74
16
 
5
 
! Отговори
ицо преди 8 години
Е то голяма новина бе,колко още са за прибиране...Добре че сте драскачите на новинки та да ни отворите очите,ние нея я мислехме за толкова сериозен човек,ама на виж какво се оказа,както и много нейни колеги,мислещи се за големите звезди....Участващи по реалитита и държащи тон,сещате се за кого иде реч.....и не само и не само
73
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vsi4ki 4algadjiiki paeva4ki tn vsimat drogi nischto novo a i ne me interisuva vajno e kakvo jadem i dali schte jadem v badeschte bg i naroda isprostal totalno bestasli4ie apatia mutri mutresi prostitutki svodnizi milioeri sa ok v bg drugoto bags vs den
72
23
 
9
 
! Отговори
floko преди 8 години
Тоя оръфлек или да изчезва от там откъдето е изпълзяла или да я пращат в Сливенския. То бива бива наглост и чувство за безнаказаност, направо думи нямам. Не коментирам,че в лицето прилича на *** и дори и за сех не става това плашило.
71
27
 
0
 
! Отговори
Nick преди 8 години
печелете от вкъщи .. елементарно е: iforexrobot
70
18
 
14
 
! Отговори
ядосан преди 8 години
добре де не виждате ли как се държи тази жена все едно е постоянно на черешата??
69
18
 
26
 
! Отговори
Лисан преди 8 години
И това новина ли е? Някаква пaчa се е надрусала и хайде топ-новина. Ами то има хиляди надрусани по улиците, защо не пишете и за тях?