Майката Хадид конкурира щерките с горещо тяло на 52

Джиджи и Бела явно са наследили от нея мерки и теглилки
8
Майката Хадид конкурира щерките с горещо тяло на 52
Снимка: Instagram

Йоланда Хадид показа феноменалната си фигура по бански на плажа в Instagram, докато се радваше на идиличната си почивка в Таити.

52-годишната майка на супермоделите Джиджи и Бела Хадид демонстрира, че прилича на момиче на половината на нейната възраст.

Йоланда е майка на три деца – освен двете си красиви дъщери, тя има и син от брака си с агента на недвижими имоти Мохамед Хадид.

В края на миналата година холандката Йоланда обяви раздялата си с музикалния продуцент и композитор Дейвид Фостър, за когото беше омъжена в продължение на 4 години.

На почивката си във Френска Полинезия, русата красавица е заминала сама, а в един от постовете си е написала: „Трябва да се бориш да оцелееш през лошите си периоди, за да можеш да доживееш едни от най-добрите дни в живота си.“

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 7 години
Теди що толкова малко снимки в тиалото , направо ме разочарова. За наказание ,довечера в23.00ч искам една статия от твоите ,че са ми най-любими.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа като една възрастна лелка още младее... Такива има стотици в България, но дали някое се сеща за тях, не ги показвате тях а показвате кухата холандка пристанала на мюслиманин явно з апари. Е.Г.А.Т.И и новината интересна, нема що...

Спонсорирани публикации