Самюъл Джаксън нарече "Лозенец" работнически квартал

Звездата е у нас за снимките на "The Hitman's Bodyguard"
Обновена: 11 юни 2016 12:53 | 11 юни 2016 12:22, Петя Славова
54
Самюъл Джаксън нарече "Лозенец" работнически квартал
Снимка: Instagram

Холивудската звезда Самюъл Джаксън известен от филмите на Тарантино "Криминале" и "Джаки Браун" нарече един от най-скъпите квартали в София - "Лозенец" работнически.

Актьорът, който е у нас за снимките на "The Hitman's Bodyguard" публикува снимка в Instagram, направена от покрива на мол.

Снимките на продукцията са в Nu Boyana, а Джаксън е у нас заедно с Райън Рейнолдс и Гари Олдман. За идването на звездите преди седмица съобщи изпълнителният директор на филмовото студио Ярив Лърнър.

През юни пък ще започнат снимките на "Денят на мъртвите" - римейк на филма на Джордж Ромеро от 1985 година.

Лърнър обяви още, че в края на юли в България ще пристигне Джерард Бътлър, който ще снима филма "Hunter Killer".

През август филмовото студио организира йога- и музикален фестивал.

Лърнър посочи, че се работи и по сценариите на два проекта. Единият е за Цар Калоян, а другият за Борис III. По-рано през тази година Лърнър обяви, че от студиото искат Мел Гибсън да режисира филма за Цар Калоян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Самюъл ДжаксънНю Бояна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
10
 
! Отговори
прав е преди 7 години
снимката потвърждава думите
37
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един неггър вземе ли се на сериозно веднага трябва да му пратят Ку-Клукс Клан и нещата се оправят.
36
0
 
19
 
! Отговори
аз преди 7 години
За съжаление е прав.и Загреб изглежда по-добре от софия,просто населението е кофти.
35
1
 
20
 
! Отговори
прав преди 7 години
Съвсем прав е човека. Даже комплимент е направил. 45 години комунизъм плюс някой традиционни български "добродетели" до това водят.
34
0
 
15
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Ти хубаво пишеш за Луанда,ама за цените не казваш нищо...щото аз като бях постригване във фризьорски салон беше 60$..такси 30-50$ и така.. И другата част от Ангола е ЛЕШ!Чужденец да премине от единия до другия край на страната шансовете му за отцеляване са 20-30% не повече..
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35Не се изказвай неподготвен.Преди години бях в Ангола.Първо, онези са бъкани с кинти - кафе, диаманти, нефт, злато и уран.Работещ Анголец няма, освен ако не е собственик на магазин.Там Италианци им строяха пътищата, Немци им поддържаха техниката...Градовете им по нищо не отстъпват на градовете в Италия, Испания или Португалия.А София е като к.енеф в сравнение с Луанда
32
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато не бях излизал от БГ ми се струваше че тея Лозенец,Дарагалевци са някакви супер баровски места. Сега като погледна снимката която е направил, направо си е гето. А в Драгалевци още работят над канализацията...
31
4
 
19
 
! Отговори
dp преди 7 години
Преди години - бях "бягал" от съветския режим и живеех в Германия - дойдох в БГслед само 3-4 годишно отсъствие.Всичко ми се виждаше безкрайно захабено и мизерно, все едно къде. Човек живялсамо в БГ не може да си го представи.За няколко дни се свиква разбира се. След няколко месеца като се прибрах в Германиясе хванах, че чета един надпис като да е на кирилица...... :D.
30
2
 
38
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
Ами че той си е работнически квартал. Не съм чул в последно време да са се заселили световни звезди или скучаещи милионери да са изкупили имотите.
29
1
 
9
 
! Отговори
old money преди 7 години
Българка в NYC ,високи небостъргачи и тесни улички , хората са малки като мравки в мравуняк излизащи от метростанциите в посока стъклените офис мравуняци .
28
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 28Мои приятели които живеят от 20-на години в Мюнхен ни бяха на гости за 2-3 седмици.Имат момиченце което в момента е 2-и клас. Един ден решавам да ги заведа на Златните Мостове, качваме се в колата и тръгваме. Минаваме през Бъкстон и Бояна и малко над Чепишев момиченцето казва - Тати, ние сме учили за тези квартали в училище, казват се гето.Аз се скъсах да се хиля тогава.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
софия наистина прилича на истанбул от 70-те, но пък сравнена анкара прилича на софия от 20-те на миналия век. да не казвам и отпреди времето на кемал ататюрк, особено в наши дни.
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахаха...смятайте ако беше нарекъл Лозенец селски квартал. 500 коментара не мърдаха.
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
донякъде ме радва какво е казал С. Джаксън, сега ще ревнат по медиите, ще се намери някой умник да му каже, че това се води най-баровския квартал в столицата и се сещам оттам нататък като се върне в САЩ, какво ще обяснява на познатите си. а нашенските слепци ще продължават да го сравняват с факултето или люлин :)
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много ме кефят някои сънародници, да не казвам повечето. постоянно се оплакват на чужденците колко е зле в България на чужденците и когато някой чужденец го произнесе на глас, настава масов вой! роден съм в София, но всяка една от балканските столици в момента е по-хубава от нашата. факт. през соца може би сме изпревавали леко Букурещ, но сега не може да има никакво сравнение, за Атина И Белград не говорим. Аа, може би само Шкупи (Скопие) е леко по-зле.
23
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бах ти скъпия квартал,прилича на крайните махали на мумбай.
22
1
 
17
 
! Отговори
граф морски христо преди 7 години
Тия да не се обидиха на произход нещо?
21
2
 
30
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Ами какъв да го нарече? Той си е работнически.
20
0
 
3
 
! Отговори
Безпартиен преди 7 години
Анонимен 20 : "* съм му майкаата и утре е ден :D"
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До номер 11 офг. Ти да не мислиш че цял живот в София са живели граждани? Създадена е от селяни, умнико.