Ваня Червенкова осъди Албена Вулева, взима й всичко

Вулева го отнесе за обиди като "прасе" и "хипопотам"
Обновена: 7 юли 2016 11:29 | 7 юли 2016 11:04, Александър Попов
62

Снимка: Facebook

Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес. Тя публикува във Facebook и присъдата и мотивите на съда (вижте в галерията).

"Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипипотам, кит, кашалот и всички видове животни, с които съм сравнена, е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това, че убийците ми не са ме "гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък"! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева! Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си?", написа Червенкова.

Съдебните дела обаче няма да приключат дотук.

"Не аз ще отслабна разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари, а на теб, моето момиче, ще ти отнема всичко - перото, с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш. Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!
Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват", допълва Ваня Червенкова.

И се закани на Вулева да очаква още много подобни процеси.

"И никой повече да не я нарича журналист, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията! Очаквайте много още продължения", завършва бизнесдамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
ЗАХАЖАЕВА преди 7 години
МЯСТО НА *** ЧЕРВЕНКОВА Е НА ПАЗАРА..! ТАМ ДА ТЪРГУВА..! ДА НЕ СЕ ВРЕ В МЕДИИ..! КОПНЕЕ ЗА ПУБЛИЧНОСТ..!..ВЗЕМЕТЕ Я..ПОНЕ ОТ ЖАЛОСТ..-ТЪРСИ СИ НЯКОЙ..! ))
41
3
 
2
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Тия двете руски п,ачаври са толкова долни и злобни че стават за главни герои във "Семейство Адамс". Това е руския ген, майка и щерка, по зли и от джихадисти.
40
1
 
9
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Не разбирам защо Вулева е обиждала така горките животни:)!
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам дали си давате сметка, но ни занимавате с драмите на две полурускини от смесени бракове на българи с руски златотърсачки.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да се обидиш от Вулева, означава, че си комплексар, дори по-нисък от нея. А да тръгнеш да водиш дела и т.н..."Жалко, че повече хора нямаха нервите да водят дела срещу тази жена по-рано! Стъписващо е, че низост и простащина в такава степен изобщо съществуват, да не говорим за това да се толерират в медиите.
37
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bravo za suda!
36
3
 
22
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
"БИЗНЕСДАМАТА". МУАХАХАААААА... ГРЕШКО ПРИРОДНААААА...
35
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горката Албена да не би сега да започне да разказва приказки.НЕ мога да разбера нали На бялото не можеш да кажеш черно.ся ко излиза че на бялото да кажеш бяло и може да те осъдят
34
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се обидиш от Вулева, означава, че си комплексар, дори по-нисък от нея. А да тръгнеш да водиш дела и т.н... Големите хора мислят над нещата. Тръгнеш ли стещу такива наежени кучета със злоба, значи си по зле от тях.
33
5
 
25
 
! Отговори
Ваня Вулева преди 7 години
Хигиена нулева!
32
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих се радвал на новини,че тези прекрасни деца,печелещи математически олимпиади,ще останат да се учат тук,понеже сме открили университет на световно ниво,бих се радвал,че след това,ще останат да работят тук,защото България е създала,високоплатени ,технологични работни места и им е позволила да се конкурират на международно ниво,вместо това,ние се занимаваме с,,елитът"...какво омерзение.ХОРА ПОДМЕНЯТ ВИ СТОЙНОСТИТЕ,и вие се връзвате!
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две жени в яка женска война, сигурно са били на някоя вечеринка с еднакви рокли, не познавам нито едната нито другата ,обаче защо женските войни са в новините това е шантаво, дори и за жълти новини.Ако новините наистина започнат да се занимават с това, на ден ще има да четем по 10000 страници на тази тема.Приятно четене.
30
2
 
31
 
! Отговори
МАЯ преди 7 години
ТОЧНО ТАКА И МАЙКАТА НА ВУЛЕВА Е ЗА ПСИХИАТРИЯ ! ИЗОБЩО МНОГО ВЛАСТИМАЩИ СЕ ИМАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗАТОВА НЕКА ТОВА ИМ Е ЗА УРОК! БЕЗСПОРНАТА ПРОСТАЧКА ВУЛЕВА............
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ваня Червенкова да ни защитава от Руснаците за дълга от Белене
28
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безспорно Вулева прекаляваше с коментарите си, но се учудвам на телевизията, която и е дала трибуна. Защото едно е да критикуваш недостатъците на обществото, съвсем друго е да обиждаш хората като комплексирана ***. И в случая въпросната дама има основание да я осъди. От къде на къде някой ще обижда в ефир, само защото отсрещния не му е приятен? То е и въпрос на възпитание.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, съдът трябва да присъди,като обзщетение на Червенкова,майката на Вулева...да си я зИма дома! ХА,ХА,ХА
26
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно,че и двете медийни персони,намират своите привърженици тук,явно концентрацията на мозъчни гънки в БГ,силно е намаляла,да не кажа дефицитна
25
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двете твари са крайно отвратителни създания скитащи по дъното на човешката низост и простота. Все пак Вулева отдавна си го заслужава, даже и това и е малко, за всички хора които е оплюла във времето.
24
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалга отвсякъде,а ние щракаме спръсти и пригласяме.
23
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червенкова да си даде сметка, защо се пишат такива неща по нейн адрес. Марта Вачкова също не блести с физическите пропорции, но е много по-положителен човек. Честно казано Червенкова ме отвращава с поведението и надменността си, а не с визията.