Ваня Червенкова осъди Албена Вулева, взима й всичко

Вулева го отнесе за обиди като "прасе" и "хипопотам"
Обновена: 7 юли 2016 11:29 | 7 юли 2016 11:04, Александър Попов
62

Снимка: Facebook

Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес. Тя публикува във Facebook и присъдата и мотивите на съда (вижте в галерията).

"Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипипотам, кит, кашалот и всички видове животни, с които съм сравнена, е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това, че убийците ми не са ме "гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък"! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева! Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си?", написа Червенкова.

Съдебните дела обаче няма да приключат дотук.

"Не аз ще отслабна разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари, а на теб, моето момиче, ще ти отнема всичко - перото, с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш. Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!
Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват", допълва Ваня Червенкова.

И се закани на Вулева да очаква още много подобни процеси.

"И никой повече да не я нарича журналист, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията! Очаквайте много още продължения", завършва бизнесдамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдебната система,като начин да изкараш някой лев,ГЛАААД!
21
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да осъдиш рускиня и пари да вземеш, това е постижение. На малцина се отдава.
20
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК ДА И ЗАТВОРИ ГНУСНАТА УСТА НА ТАЗИ НАГЛА КОКОШКА
19
1
 
19
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Особености на българския бит! Жалкото е, че става типично!
18
2
 
5
 
! Отговори
Смешко,???? преди 7 години
До Честит Акъл само за Вас е равно на цинизъм,в нормалните общества му викат арогантна простотия!
17
12
 
41
 
! Отговори
ЕВАЛА! преди 7 години
Някой трябваше да покаже на тая разпасана руска ***,че не може да пише и прави системно сплетни!
16
2
 
5
 
! Отговори
Merkel преди 7 години
A zashto interfeisa na toq telefon e na ruski ezik? Az misleh che vsichki svetski lichnosti znaqt angliiski ili bulgarski :) ...
15
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактът,че Червенковата всячески се опитва да се намърда в графа,,публични личности",дава основание,дори и на пишман журналисти,като Вулева да пробват експресивността на перото си. Така ,че ,,кашалотът",да не се опитва да спечели някой лев от другата неграмотница,а да изясни за себе си ,че просто това е средата,към,която се стреми от години !
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KATO CETA NAPISANOTO PO SAITOVETE ZA CERVENKOVA, TIA TREBVA DA ZAVEDE DELA DA SADI POLOVIN BULGARIA. VSEKI POCTI IA OBIGDA V SAITOVETE. AZ NAPRIMER MOGA DA SE ZASEGNA , CE OBIGDA VULEVA CE NE E JURNALISKA I NE TREBVA DA DICHA VAZDUCH. DA IA SADIA LI CERVENKOVA. CESNO KAZANO V DARGAVATA IMA HORA KOITO TREBVA DA BADAT SADENI ZA DOSTA PO SERIOZNI PRESTAPLENIA. KATO SE ZAPOCNE OT BEKOI KRADLIV I LAGLUV POLITIK.
13
5
 
27
 
! Отговори
Рали преди 7 години
Вулева имала акъл? Това че не и млъква злобната устица и се занимава с живота на другите хора, не значи че има акъл. Хората с безмислено съществуване като нея умират да "поучават" другите и да ги засипват с "мъдрите"си мисли.
12
4
 
14
 
! Отговори
Честит преди 7 години
какво значи много съдебни процеси, от кога могат да те съдят за едно и също нещо по няколко пъти ?---То не е по едно бе Ти.кво. Кой знае Вулева на колко още места през годините я е нареждала тая. Ситуацията е ясна. Говори се че кашалота дължи пари и явно е решила Вулева да й покрие поне част от дълговете
11
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма сензация, осъдена за 1000 лв. и всичко и взеха. Като се има предвид, че това е на първа инстанция, не се знае как ще приключи делото. Търсене на публичност и да се върти около медиите. Нищо чудно сами да си режисират сюжета.
10
17
 
45
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Вулева поне има повече акъл от тоя кашалот.
9
1
 
17
 
! Отговори
гтф преди 7 години
какво значи много съдебни процеси, от кога могат да те съдят за едно и също нещо по няколко пъти ?
8
0
 
36
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Днес-а вие четохте ли присъдата? Или целта е бомбастичното заглавие което да донесе кликове които да се покажат на рекламодателите. Щото ПОД ВСИЧКО Червенкова е взела на Вулева ВСИЧКО НА ВСИЧКО 1000 лева. Толкоз
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възмутен съм, че обиждат кашалоти, китове, хипопотами, *** и едър рогат ***.
6
2
 
33
 
! Отговори
Запознат преди 7 години
До Пешо тарабатаДа, точно така.Другарката Черенкова е милиардерка.В Бай Брадър нали рева, че й запорирали сметките където имала 1 118 000 000 и не могла да направи бал на дъщеря си.Обаче от къде има над един милиард лева нищо не каза.Миналата година бях на операция в Софиямед и тя постоянно се мъкнеше с един руснак със счупен крак и си хортуваха на руски.Аз подозирам от къде са й парите и защо я спростреляха 8 пъти с Макаров.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2 в 1 .Толкова грозотия наистина е много за нашата държавица.
4
2
 
18
 
! Отговори
Пешо тарабата преди 7 години
Тази червениковата да не е наследница на Бай Вълко та е така нахакана?
3
0
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двете се еднакво отвратителни, много ми е трудно да взема страна