Ким лъже за теглото си. Прави се на по-слаба

Кардашиян беше уличена в поредната лъжа!
10 авг 2016 18:09, Екип на Tialoto.bg
14
Ким лъже за теглото си. Прави се на по-слаба
Снимка: Instagram

Ким Кардашиян бе уличена в поредната лъжа! В началото на седмицата майката на две се похвали в социалната мрежа Snapchat със снимка на кантара си, с която твърди, че вече тежи 56.6 кг.

„Не съм тежала толкова през последните 5 години”, гордо написа г-жа Уест. Кадърът обаче породи възмущението и негодуванието на десетки експерти по хранене и фитнес, които веднага опровергаха тази възможност и я обвиниха в поредната фотошоп измама и лъжа.

“Няма начин Ким да тежи 56.6 кг. Тя има повече от 20 % мазнини в тякиото. Няма мускули и твърди, че дупето ѝ е естественo. С такъв за*ник идва и целулитът и мастните натрупвания. Стига с лъжите и фотошопа! При ръст от 162 см бих казала, че тежи поне 66 кг. ”, убедена е Шарлийн Сиардиело, експерт по хранене и треньор на звездите.
Преди 2 месеца Ким се похвали, че е станала почти 60 кг. Но дори тогава специалистите в областта на диетите и упражненията не ѝ повярваха.

„Със сигурност тежи поне 64 кг. Ако беше 56, нямаше да изглежда по този начин”, убедена е Наташа Фет, друг звезден треньор.

„Ако трябва да я поставям в някаква скала, бих я сложил между 62-64 кг. Със сигурност не е 56 кг”, съгласи се с двете си колежки Даниле Лага, който също не е работил с г-жа Уест.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Samo balkonat i teji okolo 20 kg. taka che e absyrd tsialata da e 56,5 kg. XA xa.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама опашати лъжи пробутва тая :)))
6
1
 
5
 
! Отговори
Ben Gan преди 7 години
Аз бих я премерил с моя БИО кантар. И да ви кажа... хич не ми дреме колко ще покаже :)
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хах аз съм 164 и тежа 54 кг, ако застана до нея и ще изчезна. тва е поне 75 кг
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ким, обичаме те! <3 КИМ <3
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неграмотни сте си! Факт!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
те и нашите търговци от време на време пробват този трик место да се измерват килограмите с кантар се измерват според тяхното търговско експертно умение да определят килограмите без кантар.Ако мине мине.Е явно не само в България се прави това.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена на снимката няма как да е дори 65кг, тя е поне 75, а може и повече. Като се има предвид, че и на снимката има корекция..... Ние не сме чак толкова будали. Като е толкова ербап, да излезе на улицата и да се претегли пред всички - ама не и стиска, *** голям, акъла малко.