Уж в квартала на богатите, а Ейлюл вехне самотна

Турската актриса Хазар Ергючлю си няма гадже
25 авг 2016 10:37, Александър Попов
42

Снимка: Instagram

Актрисата Хазар Ергючлю започва да трупа известност с участието си в турския сериал "Север-юг", където партнира на комшийския секссимвол Къванч Татлъту. 24-годишната брюнетка обаче удря джакпота с ролята на Ейлюл в "Кварталът на богатите" - турският отговор на хитовия "Ориндж каунти", който се радва на голяма популярност и у нас.

Хазар е една от любимките на турската публика, но се оказва, че си няма гадже в момента. Твърди, че се е отдала изцяло на професията и няма време да завърти мъж покрай себе си.

"Обожавам забързаното темпо на сериалите. С останалите участници ставаме едно голямо семейство. Харесва ми да прекарваме толкова много време заедно, особено в самото начало, когато работим много усилено. Стремежът да се усъвършенстваме, постоянното правене на нещо заедно ми харесва много", споделя Хазар пред Cosmopolitan.

Хазар е родена в Кипър, но в момента е една от най-известните млади актриси в Турция. Майка й е дългогодишен водещ в телевизионни предавания, а баща й е главен редактор в кипърска медийна група.

Родителите й са настоявали да завърши право, Хазар дори си подала документите в английски университет. Тогава обаче дошло предложението за роля и не пропуснала шанса да осъществи мечтата си - да бъде на сцена и пред камера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почнете да пишете ревюта на филми, книги, сериали и музикални албуми, както сериозните медии в чужбина.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново се пишат новини за някакви си за които никой не е чувал и не се интересува.
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - големият турски артист е бай ви Реджеб. А филмът му " похитителите на изчезналата демокрация " е най - касовия филм. Заради ограничения брой билети настана меле и малко хора , 200+ , станаха курбан. Но това е кръвен данък , който в Турция не е отменен.
8
4
 
13
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Да е жива и здрава и да си намери гадже, че това недо....ана жена е жив ужас.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6прочитането на заглавието на статията е достатъчно да ядоса един нормален човек,мразещ турски сериали,турски новини,така,че..какво ти е чудно,че изказваме възмущението си?
6
6
 
17
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Неква шведка ни показват тука, местиииим.
5
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3И аз не се интересуват от тия турски сериали, кои по дяволите са тези актьори, това нищо не ми говори, прости си пиша тук, коментирам си ти, иначе не ме интересуват, не ме интересуват, защо по дяволите да се занимавам с тях, абсолютни нищо не ми говорят, само си пиша тук.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще нямам телевизор вкъщи и се чувствам много добре.
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
турските сериали-едно от нещата заради които ще емигрирам,пак.
2
4
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Държавата това си ти.
1
19
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
Защо продажниге медии не пускат статии за красивтите и талтнтливи български актриси ами ни занимава с някаква посредствени турска повлекана! Къде спи СЕМ пирам аз, защо няма контрол в тази държава!