Невръстни милионери държат в ръцете си $62 млн.

Още преди да навършат пълнолетие, имат шеметна кариера
29 авг 2016 07:44,
1

Дебют в киното и в живота

Американската певица и актриса Абигейл Бреслин за първи път се изявява на екран в телевизионна реклама, когато е едва 3-годишна. Филмовата си кариера стартира 2 години по-късно, когато е избрана да играе в лентата "Знаци". За крехките си 20 години актрисата има десетки роли на големия екран, номинация за награда "Оскар" и главна роля в хитовата поредица "Кралици на ужаса". Доказателство за професионалните успехи на Абигейл са 12-те милиона долара в банковата й сметка. Снимка: Facebook

Джейдън Смит, Абигейл Бреслин, Клоуи Грейс Морец и Ник Диалуисо. Това са най-богатите деца в света в момента, които са изкарали парите си сами. Общо четиримата притежават над 62 милиона долара, показа проучване на "Труд".

Невръстните богаташи са минали по прекия път към успеха. За разлика от най-известните актьори, бизнесмени и пр. богаташи, на малките не им се е налагало да чакат дълго преди на напълнят банковите си сметки и продължават да го правят.

Те се захващат с призванията си от най-ранна възраст. За сметка на детството си оглавяват класациите за най-заможни деца като първи в списъка с представители на актьорската гилдия.

Сред тях изпъкват Джейдън Смит, Абигейл Бреслин и Клоуи Морец. Тези тримата превъзхождат връстниците си по всички параграфи, но най-вече по размера на хонорарите.

Богатите деца печелят парите и славата си чрез многобройни роли както на малкия екран, така и в киното. Има и такива, които залягат на учебниците или по-точно над компютрите.

Такъв е предприемачът Ник Диалуисо. Той е и лидер в цялостното подреждане със забележителните 30 милиона долара в банковата си сметка.

Компютърният гений създава мобилно приложение, чиято функция е да събира новинарски текстове и да ги прави много по-малки и лесни за четене. С изобретението си Диалуисо показва, че не е нужно да си в Холивуд, за да бъдеш успял.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е защото знаят как да правят пари, за разлика от средностатистическият български безделник