Горското имение на Майкъл Джей Фокс

Ранчото на актьора в Кънектикът се продава
13 сеп 2016 21:20, Екип на Tialoto.bg
0
Горското имение на Майкъл Джей Фокс
Снимка: variety.com

Майкъл Джей Фокс добива широка популярност в Холивуд, след като участва в лентата „Завръщане в бъдещето“. Там 23-годишният актьор играе ролята на незабравимия Марти МакФлай, който лети из времето заедно със смахнатия доктор Емет Браун, създал кола за пътуване в бъдещето. Майкъл е носител на куп награди, сред които три „Еми“ и три „Златен глобус“. Името му блести и на холивудската Алея на славата.

През 1988 г. Фокс се жени за красавицата от телевизията Трейси Полан. Двамата имат щастлив брак и 4 палави деца.

В средата на 90-те Майкъл Фокс е диагностициран с ранен стадий на Паркинсон. По същото време (1997 г.) приключва строежът на фамилното му ранчо в горите на Кънектикът, наподобяващо провинциално имение. Не е сигурно каква сума са платили Трейси и Майкъл за ранчото, но по груби сметки са оставили поне 3 милиона долара.

Общата площ на имота възлиза на 292 декара. Из този колосален частен терен ще се насладите на средно по големина естествено езеро, хиляди дървета и къща за деца като от Дивия Запад. Да притежаваш подобен имот е като да си имаш собствен къс от чудесата на света. Изглежда обаче семейната двойка се е пренаситила на чудеса, защото преди седмица къщата се появи за продан срещу 4,8 милиона долара.

Самата двуетажна постройка е издигната върху полегат терен. Около нея има прекрасни поляни с окосен райграс. Основни материали за екстериора са камъкът и дървото.

Къщата разполага с пространствен капацитет от 465 кв. м. Закритата площ е разделена на 6 спални, 5 бани, семейна всекидневна, официален всекидневен салон, трапезария за гости, кухня със семейна трапеза, закътана библиотека, а отвън великолепна веранда.

По-любопитното от имението ще откриете в официалната всекидневна. Стените ѝ се издигат до близо 6 м височина. Таванът завършва с 45-градусов покрив, укрепен с дървени греди по селски мотив. Два автентични полилея пък се грижат за добрата осветеност на помещението.

Мебелировката в тази всекидневна се придържа към вехтото, загубило отдавна мястото си в модните списания. Да, тук от 19 години не е правено реновиране, но въпреки това салонът е по-чаровен от редица модерни прищевки из къщите на други знаменитости.

Цялостната композиция разчита на влизащата отвън светлина, която да вдъхне живец на топлите цветове в кафява гама. Интересно е как горният етаж наднича през парапетите. Официалната трапеза е от орехов масив.

Другото интересно място тук е кухнята, любимо място на телевизионната звезда г-жа Трейси Полан. Кулинарният кът изглежда прясно ремонтиран. Новите мебели се придържат към селската идилия. Те са семпли, практични и адски чаровни. Мебелировката е съградена в П-образна конфигурация с две островчета в средата. Накратко казано – тук се готви много.

Но какво би била къщата на двама актьори без някакъв чудат елемент?

Неговото местонахождение е известно само на семейството. Да кажем, че е някъде в гората.
Мистериозният обект представлява двуетажна дървена къщурка, която отвежда по стил към епохата на Дивия Запад. Там вътре няма ток, липсва всякаква техника. Приземният етаж на къщичката има 3 плетени столчета, колкото няколко души да се съберат за някоя дума. На втория етаж пък чака удобно дървено легло.

Разгледайте ранчото на Майкъл Джей Фокс в галерията на Тialoto.bg

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари