Марион Котияр ли сложи края на сагата "Бранджелина"?

Съкрушена съм от обвиненията, заяви френската актриса
21 сеп 2016 10:22, Александър Попов
52

Марион Котияр отрича да има връзка с Брад Пит. Снимка: Reuters

Искането за развод на Анджелина Джоли извади тъмните тайни на тандема Бранджелина.

Двамата се разделят след двегодишен брак и 12 години след като заживяха заедно. Джоли е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

На всички е ясно, че причината за раздялата не се крие в парите. Засега и двамата са лаконични, наблягат на това да бъде осигурено спокойствие за децата им, като Анджелина направи изявление чрез своя адвокат.

"Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър. Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си, твърди сайтът TMZ.

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и бризнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени. В документите за развода Анджелина Джоли посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г.е пуснала.

Пит също излезе с кратко изявление, като каза, че е много разстроен от факта, че се развежда.

"Най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, той може да ги раздели или събере заедно", коментира витиевато Брад Пит.

Основната версия за раздялата на двамата е извънбрачната връзка на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр. Самата Джоли знаела за връзката на Марион със съпруга й, тъй като пуснала по петите им частни детективи. Прелюбодейците мачкали чаршафите близо две години.

Самата Котияр обаче отрече слуховете, че е третата страна в любовен триъгълник. Тя е категорична, че няма връзка с Брад Пит и не е отговорна за развода му с Анджелина Джоли.

41-годишната французойка се чувствала "съкрушена" от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години.

Медиите отвъд Окена припомнят, че Брад и Анджелина не са отбелязали годишнината от сватбата си преди месец, дори напротив - били са на хиляди километри един от друг. Според твърденията на американски медии, Пит се е забавлявал в Хърватия в компанията на проститутки и с наркотици. Именно дрогата била другата причина Джоли да поиска развод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора с проблеми
26
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джоли е пичка и без пичка. И има устни за 10 пички.
25
31
 
17
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Марион Котияр е мацка отвсякъде
24
6
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До истината еСтани и ти богаташ. Никой не те спира. А ако не искаш да станеш значи $400 са ти ок и няма какво да се оплакваш.
23
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново под слънцето.Жулито вече я гони критическата, а и вече на нищо не прилича. Нормално е Брат Пит да се огледа за някое младо ягне.
22
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То кой нормален няма да избяга от това кукуриго? Нямаше проблем, когато той изневеряваше на Анистън, сега взело да става проблем! Излиза, че е на принципа само аз мога да съм разгонената....
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брад, с теб сме брат!
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Анджелина Джоли и Брат Пит са придобили световна слава,но едва ли могат да бъдат включени в плеядата "велики актьори"
19
3
 
45
 
! Отговори
истината е преди 7 години
*** богаташи -от скука се чудят каква простотия да направят , Ама виновни са тея дето им плащат милиони , тея дето ти издигат в нечовешки култ - на какво отгоре ? същото важи и за футболисти,манекенки и тям подобни. Няма пропорции в тоя свят - един работи за 400 долара цял живот като роб друг взима милиони да си покаже муцуната.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам защо тая злост по мадам Джоли. Живота си е нейн. Не съм вещ по темата, те имат ли си свое дете, или само осиновяваха.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
идеално, сега пак могат да почнат да се снимат по филми, че напоследък нещо с този семеен живот ... като актьори важат
16
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въййй, *** верно ли ва? Брад Пит изкръшкал?? Ама той много грозен бе. Невъзможно!
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение какво си е отрязала, Анджелина умира, дали е анорексия или друга болест, въпрос на време е. А този развод, макар и по нейна инициатива съвсем ще я довърши. Жалко
14
3
 
30
 
! Отговори
без майтап преди 7 години
Има и други кандидатки: Ангела Меркел, например.
13
12
 
44
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Марион Котияр е много по-чаровна и естествена от А. Джоли.
12
1
 
27
 
! Отговори
мда преди 7 години
Световна тема номер едно.Кой знае какво станало,това се случва на много хора всеки ден,независимо дали са Брад Пит и Анджелина Джоли.Те нали са световноизвестни,трябва целия свят да се запознае със техните семейни рпоблеми,глупаво е,и те са хора имат нужда от лично пространство и спокойствие,иначе доста време се задържаха,тя си е малко странна тая жена.
11
17
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марион Котияр е класа, Анджелина, въпреки природните си дадености ще си остане татуирана наркоманка. Единствено е грозно да зарежеш болния си партньор, но Брад Пит едва ли не се е опитвал достатъчно да я подкрепя, все пак 11 години са доста време.
10
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коментар номер 5 казва всичко :)
9
5
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво очакваше Джоли?? Каквото тя направи на предишната жена, това й се върна...
8
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи нямаше проблем Анджито да отмъкне Брад от Дженифър Анистън, сега има проблем, че спял с Марион Котияр. Е не мога да я разбера тая жена, уж е за свободната любов, ама що се отнася до нейната свобода, а не на този, с когото е! Т.е. Моето си е мое, чуждото- общо