Петко Димитров: Кръстихме Ян на майка му Яна

Бизнесменът не искал бебето да носи неговото име
19 окт 2016 16:30, Теодора Драгоева
50
Петко Димитров: Кръстихме Ян на майка му Яна
Снимка:Love style

Петко и Яна Димитрова показаха за първи път пред втория си син Ян, който се роди на 2 октомври. Раждането е минало бързо и безпроблемно, а малкият е кръстен на майка си.

"Първоначалната идея беше да се казва Петко, като мен, но аз не се съгласих. Решихме да е Ян, защото това име е заредено с много положителна енергия", разкри Димитров пред списание LOVE style.

От суеверие нищо за бебето не било купено предварително. Всичко необходимо щастливият татко взел в деня на раждането.

"Ян е много миличък. Синът ни Доменик обаче го прие със смесени чувства. Още не може да свикне, че имаме нов член в семейството. Очевидно ревнува, защото заяви, че обича мама и татко, ала не и бебето", сподели още Петко пред изданието.

Петко и Яна много искаха момиченце, но разбира се, не съжаляват, че отново имат момченце. Дали обаче са се отказали да се сдобият с още едно дете? Все пак това е трети син за Петко, който се радва и на дете от тв водещата Мария Игнатова.

"Засега ще забавим нещата. Ще изчакаме синовете ни да поотраснат и тогава ще мислим дали ще работим и за момиченце", казва бизнесменът.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: синбебеПетко Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симпатични на външен вид хора, но въображението и егоцентризма при избора на име за детето се допълват до 100% (малко въображение - много егоцентризъм).А какво име ще изберат, ако им се роди трето? Май ще трябва някой да замести Петко, че да не се чудят за името...
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ...Браво, медал предлагам да ти се даде, за това че си прочел невероятното произведение на изкуството, което никой от нас плебеите не е чувал, наречено Ян Бибиян. Явно който е прочел 1 детска книга автоматично мята IQ-то си отвъд тавана, пльосвам се по очи пред вас, о висше съзнание.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте ни занимавали с нечии пос*ани бебета, на никой не му пука.
16
6
 
8
 
! Отговори
Читател преди 7 години
В българската традиция децата са се кръшавали на родителите си само ако на кръщенката те са мъртви. Например бащата да загине на война...Това при жив родител е на лош късмет.
15
0
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха преди 7 години
Бащата петко, децата Доменик и Ян! Да са им живи и здрави и да научат български.
14
16
 
0
 
! Отговори
... преди 7 години
Ян е мъжкото на Яна. Предполагам, че поне един от вас е чел Ян Бибиян. Ако ли не сте, прочетете я. Беше ми една от любимите като бях малък. Ян, Фют, Калчо, Мирилайлай. Или пък що да четете? По- добре гледайте биг брадър.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после, дългочаканата от всички ни новина дойде! От дни не мога да спя и дерзая как ли ще кръсти сина си тази "интелектуална-вип двойка".
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите, името - какво толкова, да е жив и здрав новият бебо, това е важното! А на днешния голям ден / денят на св. Иван Рилски/ нека пожелаем същото на всички деца и родителите им!
11
1
 
13
 
! Отговори
. преди 7 години
Кои са тези хора? Много интересни якета имат. Иначе бебето да е живо и здраво. Като порасне и на него да му купят *** яке на ромбове.
10
0
 
15
 
! Отговори
Фют преди 7 години
"Яна" в мъжки род не е ли "Янко"? Впрочем Яна е чудесно име, докато Ян.....!
9
0
 
12
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Ян Бибиян!
8
1
 
22
 
! Отговори
Новите българани преди 7 години
Роберто, Есмералда, Пауло, Памела, Рикардо, Доменик, Ян..... Тук така къщават децата си само скансинавци и подръжаващите им българи, които трудно са завържили местния техникум за шлосери. Децата на Батенберг са се казвали Крум-Асен и Вера-Цветана, на Фердинанд- Борис, Кирил, Евдокия, Надежда. Като искате да подражавате на особи, следвайте примера им. Така сте по-скоро балкански субекти, за които от далеч се вижда, че вчера са заменили анцуНга с нещо друго за официална дреха.
7
0
 
13
 
! Отговори
ИН преди 7 години
Петко, пий си хапчетата! Не напразно са предписани моите момче!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анон преди 7 години
То иначе щеше да се казва Пет на баща си.жив и здрав!
5
0
 
20
 
! Отговори
Нерде Белведере, преди 7 години
нерде Две Могили"Синът ни Доменик...". Снобария, лейдита и Жентълмени. В крайя на крайщАта кои да тия? Приличат на *** с мускали. Но няма значение, щом децата се казват Ян и Доменик.
4
0
 
23
 
! Отговори
Янко преди 7 години
Каква е целта на статията? Да се "промотират" чужди имена ли? Или тия двамата са някакви извЙестни, за които обаче трябва да се пише, за да чуят все пак хората за тях.
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баби, дядовци няма ли това дяте?!?! Заля ни нова мода, децата да се кръщават на единия родител. Да е живо и здаво, пък как се казва няма значка
2
1
 
10
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Jn bi-bi-jn :XD
1
0
 
17
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Кръстихме го *** na дядо му Курти