Алек и Хилария Болдуин – далеч от градския живот

Двойката отвори вратите си на къщата си в Хамптън
4
Алек и Хилария Болдуин – далеч от градския живот
Снимка: elledecor.com

Алек и Хилария Болдуин отварят вратите на обновената си къща в Източен Хамптън, специално за новия брой на списание ELLE Decor.

Там холивудският актьор и съпругата му, която е йога инструктор, бягат от градския живот в Ню Йорк, както и от любопитни очи на жълтите медии.

Къщата на съпрузите се намира в Лонг Айлънд и е построена през 18-ти век. Актьорът купува дома през далечната 1995-та година, много преди да се срещне и влюби в родената на остров Майорка брюнетка.

Хилария, която наскоро роди трето дете на Алек, разкрива, че за реновирането на къщата са ѝ помагали дизайнерът Даниел Романов и строителят Барайън Маникс.

Докато Алек редовно пътува до Но Йорк и Лос Анджелис по работа Хилария прекарва основно времето си тук, заедно с 3-годишната Кармен, 1-годишният Рафаел и новороденото бебе Леонардо.

Сега, четири години след като сключиха брак, съпрузите изглеждат още по-стабилно семейство, а развитието на тяхната връзка и промените в приоритетите им си личи и от тяхната къща.

Вижте снимки на елегантна къща на Алек и Хилария в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 години
ДОБРЕ Е ,ХУБАВО СЕМЕЙСТВО
1
0
 
9
 
! Отговори
българка преди 7 години
Да, това не е новината на седмицата, но аз се радвам на такива новини !!! Една млада бяла жена, християнка, е родила три деца !!! ТОВА Е СТРАХОТНО !!! Освен това имат финансови възможности да ги образоват и да станат достойни граждани, които да носят отговорност за себе си !! Това трябва да е бъдещето на Европа. А не сириец с 4 жени и 26 деца, които ние да издържаме - а те стрелят по нас и нашите деца !!!