Цвети Стоянова с усмивка срещна "златните момичета"

Над 10 000 души я аплодираха в "Арена Армеец"
Обновена: 18 ное 2016 06:41 | 17 ное 2016 22:18, Петя Славова
49
Цвети Стоянова с усмивка срещна "златните момичета"
Снимка: Facebook

Цветелина Стоянова се появи за първи път публично след инцидента, който претърпя през лятото.

Тя наблюдава бенефиса на останалите "златни момичета" от специална ложа в "Арена Армеец", заедно с приятеля си Александър Любенов.

 Над 10 000 души аплодираха Цвети, когато прожекторите в залата осветиха лицето й. В продължение на няколко минути залата скандираше само нейното име, а тя щедро раздаваше усмивки и въздушни целувки на всички, съобщава Нова тв.

Най-голямата зала в България се оказа твърде малка, за да побере всички желаещи да видят последното излизане пред публика на "златните момичета", които успяха да донесат на България общо 81 медала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
28
 
! Отговори
продълж. преди 7 години
чувство за самосъхранение и не го направих. Знам че това не е спасение, но когато в един момент човек се окаже сам и неразбран/неподкрепен, той е психически лабилен и може да посегне на живота си. Затова обществото е виновно. Не мога обаче да кажа, че съм преживяла липсата на родителско присъствие, защото това никога Не се преодолява. Тази Цвети е имала на кого да се опре, освен това е постигнала толкова много в спорта и все пак се е почувствала явно нещастна......дано никога не се повтаря! <3
12
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да е жива и здрава дълги години.Все пак е чудо оцеляването и оздравяването й.Вреве е хищните медии да я оставят тамира.
11
9
 
28
 
! Отговори
Ц. преди 7 години
Щях да подмина тази статия, но..... просто не можах, защото Цвети Стоянова е и моето име: ).И всичко което се изписа досега за тази прекрасна гимнастичка, ме е засяга, малко или много. Радвам се че оцеля и се оправи. Като малка аз също тренирах худ. гимнастика за 2 год. и после записах танци. Но нямах разбиране и подкрепа от родителите си, въпреки че учителите непрекъснато повтаряха на майка ми, че трябва да посещавам школи по танци или балет, защото виждат в мен голям талант. Баща ми беше алкохолик.... и в един момент просто не издържах и исках да скоча от терасата, но явно съм имала повече
10
3
 
24
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Щом не е поискала да се срещнете втори път, това показва колко "добре" си се представил. От хубавото никой не бяга.А щом ти се е искало на теб втори път, явно момичето си го е бивало.
9
34
 
18
 
! Отговори
Вълка от Уол Стрийт преди 7 години
Кои са тия "златни момичета" и как ги лепвате тези определения? Спечелиха бронзов медал, най-точно е да се казва "бронзовите момичета". То и аз искам да съм като Джордан Белфорт, да имам яхта и 20 мадами на нея, айде викайте ми Джордан
8
36
 
29
 
! Отговори
Цветиии преди 7 години
А защо е била в специална ложа?! Сигурно да не вземе да скочи от радост или мъка или скука?! Ако за всички самоубийци отделя те такова внимание!!!!
7
21
 
21
 
! Отговори
Евалата преди 7 години
Добре, че не е скачала от радост!
6
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо е постоянно с шапка?Втора нейна снимка и пак шапка?
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хора изпадат в това състояние. Не споделена любов. Раздяла. Неразбиране.
4
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя има любов, защо ще се самоубива.? Лошо е кога си с половинка, а се чувстваш нещастен, сам и неразбран. Празен и ти е студено от безразличието на хора, които обичаш със сърце. Мъка! Отекчение ги обзема. Депресия. Да бъдеш по принуда с жена, която не обичаш вече. И да не бъдеш с Жена, с която даваш, мило и драго да бъдеш. В един момент броиш дните, седмиците, месеците..., а тя.. Нея я няма. Душата ти се раздира. Мисълта ти спира. Желаеш я повече от всичко. А нея все я няма. Глас в пустиня.
3
5
 
49
 
! Отговори
65 преди 7 години
Току-що се прибрах от там.Първо никой не е скандирал името и но имаше изключителни аплодисменти за нея.Второ -очакваше се повече.Ако не бяха светлинното шоу-Илияна ще ме извинява ама финала куцаше.Публиката очакваше поне едно съчетание на момичетата в костюми ,а не с панталон и бяла блуза .Илияна прекали с речта си.А и екраните не даваха отблизо момичетата.Но като цяло беше супер идея.Браво на децата!!
2
4
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се, че момичето е живо и здраво, но моля ви се оставете го намира, има дълго време да се възстановява и няма нужда да вижда как медиите през ден пишат за нея
1
11
 
19
 
! Отговори
коя е цвети?! преди 7 години
на бабати внука, ***