Валери Божинов глези "дъртото коте" в Милано

Двойката пусна кадри от престоя си в италианския град
20 дек 2016 22:10, Александър Попов
29
Валери Божинов глези "дъртото коте" в Милано
Снимка: Instagram

Валери Божинов реши да поглези гаджето си Биляна Дол с предколедна визита в Милано. Влюбените гълъбчета пуснаха снимки от престоя си в италианския град, който е известен с многобройните си бутици и намаления по това време на годината.

Явно Биляна, която у нас е известна и като "дъртото коте на Валери", ще пълни гардероба с маркови дрешки от Милано.

Нападателят на "Партизан" и Биляна Дол са двойка от февруари. Валери се раздели със съпругата си Николета и след няколко неуспешни чат свалки се кротна до 10 години по-възрастната сръбкиня. Тя също излезе от неуспешен брак с бившия германски футболист Томас Дол.

През последните месеци двамата демонстрират голямата си любов, а Валери неведнъж призна, че се чувства прекрасно с Биляна.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23 годишен момъктолкова ти е акъла, а за вкуса да не говорим... но може липсата на качествена майка да е причина за сексуалната ти психопатия ;)
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви имам просташките заглавия. И Азис да питате, и той ще ви каже, че стара риба и стара жена няма. Интересно как женската част не обсъжда по един вулгарен начин (какъвто си заслужавате), как с времето почвате да не го дигате. За ваше сведение Биляна Дол може да си има гадже и на 60, а вие на 60 не стига, че нема да го дигате, ами ще си обсъждате и 100-левовите пенсии(а Божинов и тя едва ли ще опрат до нашта пенс.с-***)
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само българин може да нарече жена дърта а какво остава за 30 годишна такава. А тя е млада и хубава тази на снимката. Българския мъж е дупката на света за съжаление, като цяло само той е отговорен за падението на България.
16
1
 
6
 
! Отговори
боян преди 7 години
пхахахахахахахахахахахахахахаСашееее, евала за заглавието!!!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е и? Какво от това?
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яка милфкъ
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се върна при Алисия ?
12
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, сръбското коте изглежда доста по-добре от простоватата силиконова чалгаджийка Николетка.
11
9
 
3
 
! Отговори
Потресен преди 7 години
Много ниско е нивото на коментиращите!
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стара чанта ама лачена, лачена ама влачена...
9
2
 
33
 
! Отговори
1 преди 7 години
На кого му пука, кой с кого ляга или става?Всичко си е личен избор!Но, нали трябва да се отвлича вниманието на хората от важните неща!Не разбирам, защо трябва някои хора да се бъркат в живота на други?Всеки трябва да живее, както прецени и не е нужно да му се дават наставления!
8
1
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Божето знае... ебеСтари брънтии дето са ги люшкали цели влакови композиции и той горкия назад да не остане
7
10
 
13
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 7 години
Каква сръбкиня,не виждате ли ,,Индийските'' и черти.......минала покрай сърбите.Валката как може така да се излага,толкова ли няма една свястна жена за него.
6
2
 
12
 
! Отговори
До Тъпо преди 7 години
Малко не ми е ясно.Нали върху всеки изплатен хонорар са се правили удръжки, включително и за пенсия? През соца не е имало частни пенсионни фондове, всичко се е удържало от заплатите и хонорарите и тези удръжки са се изчислявали от съответната счетоводна служба, а не са зависили от волята на лицето, което получава заплата и хонорар.Доколкото си спомням, държавата направи к/венски номер на певци и актьори, като излезе с номера, че при инцидент са били унищожени архивите на Концертна дирекция.
5
11
 
26
 
! Отговори
ТЪПО преди 7 години
След 5 - 10 години дъртото коте и Валери ще реват колко им е ниска пенсията в България .Имаме примери от Артисти и Певци от близкото минало , не са внасяли лев осигуровки и искат като ромите Огромна Пенсия която УЖ са заслужили като допринесли за България .
4
11
 
9
 
! Отговори
deaf преди 7 години
Не е така "ХМ"! Просто футболистите имат чувство за хумор,докато мутрите са досадни,а пък с "бизнесмени" и банкери ще умреш от скука.
3
6
 
41
 
! Отговори
23 годишен момък преди 7 години
Аз още нямам 24г, но умирам да бодвам между 30 до 40 годишни женици.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво браво Биляно моме, прекарваш залъка.
1
1
 
53
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Прав е бил писателят на мутрите Стоев-"Миските* се прехвърлиха от мутрите при футболистите.Футболистите са по-глупави,не ги бият и не си прибират подаръците."*всъщност ку*ви.