Най-красивите звезди на червения килим за 2016-а

Звездните модни триумфи през изминалата година
28 дек 2016 20:29, Теодора Драгоева
5
Най-красивите звезди на червения килим за 2016-а
Снимка: Getty Images

През изминаващата 2016-а година имаше десетки и дори стотици събития, които събраха най-горещите и обичани звезди от света на киното, музиката и модата на червения килим.

Някои от тях наистина направиха много силно впечатление не само с невероятния си избор на тоалет, но и с класата и грацията, с която позираха пред фотографите.

Един от най-ярките (буквално и преносно) образи на червения килим, които се запечатиха в съзнанието на феновете, може би ще остане прекрасната Бела Хадид.

Сексапилната красавица засенчи всички знаменитости на 69-ия Филмов фестивал в Кан. По-малката сестра на супермодела Джиджи Хадид се появи в дълга аленочервена рокля с дълбока цепка, която показваше всеки сантиметър от стройните ѝ крака.

Зашеметяващият копринен тоалет на брюнетката Бела беше дело на модна къща Alexandre Vauthier Haute Couture, a сандалите ѝ бяха на дизайнера Giuseppe Zanotti.

Вижте в галерията нa Тialoto.bg кои са другите известни дами, които омагьосаха през 2016-а фенове и фотографи на червения килим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази девойка с подпухналото лице , никак не ми се вижда да е най-красивата. След някоя и друга година ще се бори с увиснали бузи. Мен ме кефи Даутзен Круз, например, нищо , че е по-възрастна, но има класа и излъчване, а тази Хадид няма грам харизма.