Какво вещаят астролозите: Хороскопът ви за 2017 г.

Вижте какво ви очаква през новата година
5
Какво вещаят астролозите: Хороскопът ви за 2017 г.
Снимка: Reuters

Настъпи новата 2017 година, а с нея и очакванията ни за здраве и по-добър живот. Какво обаче ни вещаят звездите?

Вижте годишния си хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри. Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.            

Телец

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 г. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате. Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват. Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.    

Близнаци

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот. Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.            

Рак

Заредете се с търпение и оптимизъм. Предстои ви година, изпълнена с доста изпитания, дребни (но сравнително чести) неприятности, с които ще се справите, ако мобилизирате силите си и контролирате емоциите. Приемайте всеки успех като награда за проявените усилия. Бъдете сигурни, такива награди ще има, при това достатъчно често и достатъчно значими. Благодарение на трудностите ще можете да се представите от най-добрата си страна, да стабилизирате позициите и да разгърнете максимално потенциала си.    

Лъв

В най-общ план 2017 г. ще е сравнително спокоен период. Естествено, ще се наложи да се справите и с някои проблеми от делови и професионален характер. Проявете максимална предпазливост и си осигурявайте актуална информация при уговаряне на сделки, подписване на дългосрочни договори и изобщо, когато работите с документи. Ще си спестите неприятности, ако отделяте дължимото време и внимание на членовете на семейството и любимия човек. Усещането, че ги пренебрегвате по някаква причина ще предизвика сериозни стълкновения. В такива моменти реагирайте с мълчалива усмивка и чувство за хумор, вместо с дълги и досадни обяснения.            

Дева

През 2017 г. ще се случат събития, които ще провокират емоциите ви. Ще сте прекалено импулсивни и доста раздразнителни. Лошото е, че колкото по-бурно реагирате, толкова повече проблеми ще си създавате. Действайте разумно. Постарайте се да създадете баланс между мислите и чувствата. Не натоварвайте излишно нервната си система. Усетите ли напрежение, приемете го като сигнал и спускайте „предпазните клапани“. В такъв момент ориентирайте вниманието си към личните интереси, хобито, природата. Ще имате възможност да си организирате или да участвате в развлекателно-познавателни пътувания. Възползвайте се, като си осигурите и подходящ спътник.    

Хороскопът на останалите шест зодии вижте тук


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕЗАМЕНИМИ ХОРА НЯМА
НА България и трябва обновление
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
още ли вярвате на вещици?
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Bойко ке падне
ГЕРБ си отива

ретроградния Меркурий

20 отличителни черти на зодия Везни
20 отличителни черти на зодия Везни

20 отличителни черти на зодия Везни

Как да прочистим дебелото черво?
Как да прочистим дебелото черво?

Как да прочистим дебелото черво?